|
Зависност од покер |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Мај.2018 во 12:20 |
Заборавив и дека постои.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе пет шест месеци има како и апликацијата ја избришав
|
|
IdividiUser
Група Регистриран: 29.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би рекол дека е зависност покерот на фејсбук, само е начин да се потроши слободното време кое го имаме во голема мера.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море ја реков нешто за откажување тука ќе има кога оно види види
Среќа ја надминав оваа зависност од фб покер поодамна... |
|
ivana989
Нов член Регистриран: 20.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден блог за Покер Еве му ја и групата на Фејсбук. Објаснето е убаво како да се земе бонус за покер, кладилница и табла. Ако има некој некаков проблем или прашање нека пиша на зид на фејсбук групата.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
negledam sto e tezok testot odgovorite si gi imas samo treba malku da citas potocno da ucis kako se igraat turniri i kesh game...go resiv jas od prva i za da mi gi prefrlat parite neznam sto ne im prativ falese uste da si ja skeniram kukata i da im ja pratam |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
bullet
Нов член Регистриран: 11.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
50 $ целосно бесплатно
Помагам за решавањето на тестот За регистрација види потписа |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Газе терај само на виртуелното ни на крај памет да те зачешало да пробаш...ин лајв
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima li spas od ova pokerov....me unishti bre totalno....... sreka shto se virtuelni pari
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најлесно се губи пари на апаратите за покер....Кај нив е проста математиката ... кога ке се наполнат со пари некој ке се усреќи али пред него бајги ке си испразнат џебовите.Покер само фејт то фејс на маса... па кој е поитер ... добива |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
полошо хоби,..амин
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nitu znam kako se igra.............i ne mozam da ja svatam zavisnosta......neka se izjasni nekoj poker zavisnik!!!
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imav drugar koj mnogu bese zavisen toes igrase Poker sekogas na fliperi po mnogu pari ostaval i sekogas mi vikal ajde be,ajde be jas nikoas ne sum igral ne samo sto e porok tuku nikogas i ne mi bilo interesno se sekjavam ednas ispajavme i nemavme dovolno pari i mi vika ajde be poker moze kje fatime pa kje imame i jas rekov aj moze srekja i dobivme ne znam kolku ama ni togas ne mi stana interesno.
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igram ponekogash na facebook,no koga kje izgubam me fakja nervoza,ne e toa za mene
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |