|
Сад ке предложи Северна Македонија? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Септември.2008 во 01:27 |
||||
----------- Сакам да ти реплицирам на неколку дела: 1.оваа првото за К-15 точно е ама тоа е скеч не е вистина 2.Таа агенда на Љубчо веќе не ни постои 3.Македонија ке влезсе во НАТО до крајот на оваа година Еве толку имам да кажам Изменето од mileg - 04.Септември.2008 во 01:33 |
|||||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mozda ke bidam off topic
Se sekavate na K-15 -nasiot del ke bidi pogolem-toa bese dobrata vest Mislam Geroski e apsolutno vo pravo i jas toa go cuvstvuvam,nekoj tuka raboti na istata agenda i cel kako onaa na Ljubco od 2001 god.Nie ke vlezime vo NATO ama Makedomja ne. |
|||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a ti ko imas protiv
|
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da ne misli toj deka ke se podeli Makedonija???!!!
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
nema sto:moze i da ima pravo covekot
koj znae?
mozebi molosovski ke vleze u nato preku bulgarija a od druga strana albancite preku albanija
nisto ne e nevozmozno
uste ni se svezi sekavanjata od 2001 -------------------------------------------------------------- јас сакам да кажам дека ние тука на на форумот ништо не може да направиме. Изменето од moira - 03.Септември.2008 во 22:49 |
|||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koj znae?
mozebi molosovski ke vleze u nato preku bulgarija a od druga strana albancite preku albanija
nisto ne e nevozmozno
uste ni se svezi sekavanjata od 2001
|
|||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
??? Персонава знаела дека сум бил у грчка.. фино... пошо јас не знам дека сум бил... со тој твој малограѓански став и она простачко вмро-вско гледиште ако не си со нас сигурно си комуњар- шо можам и да очеквам???? немат врска.. нишо не свати од постот мој- не ни очеквев луѓе од вмро провиниенција да сватат нешо... не е важно... а пошо се палиш на глуески... опитај си го диктаторот до кога мисли да прави мас медиа циркузи и ергенско-романтичарски повуци потегни изјави демек- абе не го даваме ама како ке влеземе во НАТО и ЕУ??? сум се изнагледал глумења од посранава македонска политичка елита... шо не ви е јасно??? Ке се викаме како шо ке кажат САД... и точка... и не се буните многу многу... ако сакет и во учебницине по историја и географија ке не ставет во азија.. и сите ке знаат дека ние сме земја од азија... исто вака се смеевме пред 10-15 години кога шипојте охрабрени од САД - ја предскажуваа иднината... тогаш ни беше смешно и ево шо се деси... сега ова шо ни го кажвет грците не ни е ни смешно--- тек замислите шо ке ни се десит..... Збајатен е вашиов сајбер - патриотизам.... имавме милион шанси да го искажиме вистинскиот.. ама не подобро е шопинг енд факинг анд викејшн У ГРЧКА... ееее... паси сега македонче,,,, без став... А ес а медр оф фект... веке ко го спомна паторокот премиер.... кој к*рац бе момци.. не гледам бе понатака...ке сум глуп и ограничен ко секој западњак.... премиерот не успеа да не внеси во НАТО... нека си го средеше проблемот со името... зато е платен... да решават проблеми од државничка природа.. а не ко неебана к*рва ко ке ја шутнет од журка- додека колешките и ги онадет во куќата- тој демонстративно со цела ССС свита околу него - го напушти Бук*решт... е јака кочанка.. ме заболе петелов - шо тие демонстративно (ЛОЛ) го напуштиле Бук*решт... резултати ме интересирет.. а не циркузи.. ФАКТ- не успеа да не пикнит внатре... ЗАКЛУЧОК- не е добар лидер- пошо волјата на сите е НАТО...Тој не успеа да ја исполни... Јас нема бе шо да мислам и дробам тастатури и ко ретардиран да се карам по интернет кое ни било името- тие се платени да го решет то.. не успеаа - не гласам за нив.. симпл ас дет... а и после онаков сигнал од таму... појек од сигурно е дека САД и ЕУ ке кажет како ке се викаме.. а не ние неколку шаки селани- џоа патриоти - без свој став и свое јас.... |
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Моира не ти одговара мојата реплика бидејќи ја напаќам опозицијата нели?Да не излегувам од темата кажав дека името не треба да се промени Изменето од mileg - 03.Септември.2008 во 13:14 |
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Добри ти кажа тој погоре дека не треба да ги криувиш другите.Името не го даваме.
Изменето од mileg - 03.Септември.2008 во 13:06 |
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Еехехехе не криви други сеа.
|
|||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Za Grcija mislis.
Abre patrioti Makedonski ke ve ubie Srbizmot. Se odnesuva za MILEG. Изменето од kultuzin - 03.Септември.2008 во 12:51 |
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Милег, репликата нема врска ниту со напишаното ниту со темата!
Те молам, продолжи да дискутираш на тема! |
|||||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јордан не ми кажувај приказни знам оти си бил за Грчка.Груевски кажа да не се оди таму на летување а ти спротивно на него си отишол.епа луќе така ли се гради држава?kush kjo?(kako taka?)
|
|||||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |