|
Македонскиот пад во бездна ??? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Декември.2010 во 00:10 |
Ako ne te zabolelo sto koj k...c mi vikas da setam. Na baba ti imanjeto da ne e forumov pa ke mu kazuvas koj da seta a koj ne. I da navreduvas sekogas ako nesto ne ti e po keif. A so takvi kako tebe mojata tatkovina nazalost se poveke tone, ednas te prasav i ne mi odgovori, so dobro si napravil za tatkovinata za da se ispravi od bezdnata vo koja se naogja, osven sto plukas se zivo i divo vo 95 % od slucaite bez nikakov argument. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poseben?...a, znaete li shto znachi toa ...vo makedonskiot govor , koga za nekoj ke se kaze deka e...specijalen?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ПОСЕБЕН...ПОСЕБНО ми се допадна...Браво...
Изменето од marsovec - 28.Декември.2010 во 17:06 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да беше некој друг народ, бурно ќе реагираше на бездната, ама нашиов не е било кој народ, посебен е! |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сепак сметам дека народот не знае што е тоа бездна, па затоа и слабо реагира...или е чипче од остатоците на 500 годините на КЛЕТИТЕ ТУРЦИ...
|
|
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само Џими може да ја исвади македонијава од таа бездна и тоа само со
“Voodoo(child) stick" |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро бе не знаете ли еден асолен муабет да направите,се само на контра и кавга ццццццццццццццц
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be smucko...jas ne se krijam pa da se prepoznavam bilo kade,..
..inache me zabolelo bash kaj ti si shetal i kaj ke shetash, ...ili mozebi chekash tatkovinata da ti se "ispravi" od bezdnata vo koja shto padnala ,..pa da i se vratish so seto srce,.. ... kaj onie shto cel zivot rabotat vo tvojata "preljubena" tatkovina , pa ne mozat da si "dozvolat"da otidat tamu, kade shto ti samo ..."trknuvash" ...samo,...arno vikash me zabolelo bilo shto za tebe i slichnite , se dodeka ne pochant da go ...tupat! |
|
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be za setanje setam ne e deka ne sum prosetan, toa ne mi manjka ama ic, eve bas sega se spremam da posetam edno malo drzavice vo meksicki zaliv vo koe ne sum bil nikogas. A toa ja kaj sum otisol toa ne e tvoj problem, a isto i dali gubam vreme ovde. Sto se tice prepoznavanjeto, nesto mnogu cesto se slucuva da se prepoznaes |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој втор во Македонија стравува за работното место во 2011
Невработеноста останува најголем економски проблем за Македонците и речиси секој втор од нив стравува дека може да го изгуби работното место во 2011.
Во Македонија биле анкетирани 1.213 лица во периодот од 22 до 29 октомври годинава
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
кога се оженив за жена ми на 3.7.2010 (која е македонка ) она ми кажа дека безработицата во Македонија е 40 %.Сега веќе е 50 %......
тоа е жалостно и тажно .И добро дури да не е 50 % зошто луѓето ги е страв за нивното работно место?
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idi be shetaj tamu,...si otishol na drugata strana od planetata, a seushte gubish vreme tuka,..
....ili tamu nemash na koj da mu popuvash? ...inache,...duri i ti najverojatno ,..bi se prepoznal, koga bi te oslovil nekoj! |
|
|
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahha prozvanite si se samoprepoznaa vo viduvanjeto na Draganco
|
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......tuku, aj...da ne se zamaram , ima poedinci megju lugjeto koishto ne se povekje vredni duri ni da gi izvregja chovek....
...inache,...bravo za makedoncite,...sepak imalo nadez za niv, ...shtom ne gi biva za nishto na matichnata planeta, ...mozebi srekjata kje gi strefi nekade na drugo nekoe nebesno telo! ...softverot vekje go imale...ostanuva ushte hardverot da go napravat i , ...adios zemja! |
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |