![]() |
|
Дали често ви се случува да не јадете? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Јуни.2015 во 22:50 |
Ретко да го прескокнам доручекот,
многу ретко.Значи постојано си јадам нешто по дома:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јааааап
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
dosta chesto
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
eve denes
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Sigurno si bucmasta?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
mi se sluchuva .....duri ponekogash se chudam kako toa sum zaboravila da jadam....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
more....cesto mi se slucuva da.....jadam!
![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
samo koga ne mi se jade...a toa e retko
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Skoro NIKOGAS..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne um zaboravila, samo ne mi se jadelo
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne. toa ne smeam dasi go dozvolam osobeno ne ovoj period
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
па.... често ми се случува...
некад немам апетит, некад од инает, некад ќе се препијам кафе и неможам после да јадам, некад заборавам дома да се приберам (тоа во лето),...... има...има..... ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Da...mnogu pati mi se ima deseno...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
poslednive denoi nekako imam izgubeno apetit..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |