|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Октомври.2011 во 21:42 |
||
Mnogu simpatichna voditelka !
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема шанси, Гвујо своите не ги дава. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Navistina kade otide bumbarkata?????
Da ne ja smenija ili e zameshana vo nekoja afera slichna na pajazjina???? Pa sega zasluzjeno ide na popraven ne nekolku meseci ili godini. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас ни бумбар ни таа на алфа како и да се вика емисијата ја гледам
ни па вести гледам ни па политика пратам нека одат у пиииииип пиииииип сите политичари лажат политиката и парите (ако се премногу) го расипуваат човекот |
|||
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Обавезно ќе ја гледам. Едвај чекам да слушнам нешто мудро и паметно од објективни граѓани кои се јавуваат во емисија од партиски необоен ,,новинар,, кој во никој случај не е член на СДС.
|
|||
D-Trix
Нов член Регистриран: 11.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако сакате да слушнете мислење на нардото, а тоа да не е пофалби за Грујо и фамилија за се живо и мртво, гледајте ја емисијата на Нора Шаќири на Алфа. Бумбариве веќе се прочитана работа.
|
|||
VaZoLjIN
Група господ Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Треба да сменат стварно.Бумбар во живо од пред влада :D.Ма нема што да мењаат нека ја затворат паралелно со А1 и двете у канта.Ќе не олабават малце. |
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако не друго сигурно им ги подмируваат сметките за телефон
не ја гледам емисијава, предосадна е...не знам веќе колку
време постои Бумбар но време е нешто да променат...ако не сакаат да ја менуваат концепцијата нека ја сменат барем водителката
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овие што се преплатени на сите емисии во живо се на платен список,државни службеници од нерамковен договор,нешто како тие што седат дома,а земаат плата,да го потполнат процентуалното вработување,законски.Опис и попис на работно место, ПЕРАЧИ НА МОЗОЦИ....колку ли ги плаќаат...може со бонови!
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зарем е чудно ако имаме иста тетка...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оооо се пардонирам мене па ми заличе по гласот на една моја тетка |
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а што ако тоа му е работа ...се јавува секаде.... и го повторува секаде истото...ако случајно некој пропушти на една тв ке слушне на друга...и има слобода на говорењето....се додека оној што се јавува ,говори онака како што водителот или уредникот мисли ....мене од емисии од овој тип ми е доста одамна |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
остај ја тетка ми, лекарот и ја препорача таа терапија... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam zoshto ama nekako ubavo mi e sho ne gi poznavam ovie...Mitre , Gjore, Vlado i takvite kako niv.
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |