|
Дајте музика |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
k3dk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Декември.2013 во 15:45 |
|
Дајте музика -> Дајте музика
Изменето од k3dk - 06.Декември.2013 во 15:46 |
||
ТВ Ретро->http://mtvretro.blogspot.com/
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас многу ги гледав,... само тогаш бев мала, одев во градинка и не се сеќавам многу многу на ликовите и на случките ја памтам песната,.... дајте музика, дајте музика овде не сме на час, може да вреви кој колку сака, колку го држи глас
се сеќавам дека кога даваа репризи мислам,... во сабота или недела ги репризираа насабајле,.... исто со бушава азбука.... станував да ги гледам сега повторно ги даваат на тв ?? треба да ги фатам некогаш |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i zelkata ima koshuli trista
|
||
Faerie
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
цело лето станувам во 11 само за да ја гледам,едноставно најдобри се...
да не знае некој каде може да се најдат на цд? :) п.с. се жалела жабата во блиската бара, видот ми е ослабен,слаба сум и стара х2 стара жаба,со два заба жаба! како баба жаба! стара жаба,жаба,жаба,жаба со два забааа!!! Ристо,цар си!!! |
||
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako mala mn gi sakav
iako ne zn da zboruvam ubavo gi peev pesnite i namesto ...kolku go drzi glas... ja vikav ...kolku go drzi gas... taa e so da se pravi i den deneska se smeam na toa a osobeno sega koga pocnaa da ja davaat povtorno taa emisija |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како мала само тоа гледав...
|
||
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледав пред некое време, си се вратив назад во детството Колку ми беа интересни и забавни на времето, ги обожавав
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stvarno e taka..milo mi e sto gi imaat socuvano,za da mozeme da se pocetime..za mene na najubaviot period od zivotot..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дајте музика, Бушава азбука, Азбука на природата, Шарам барам, Весела матеметика... и многу други проекти што ги правеше МТВ (додека имаше пари т.е. собираа претплата) беа многу убави образовни емисии од исклучително значење за децата.
А сега беспари сироти само се повторуваат. Добро е барем имаат документирано голем дел од тие стари проекти, да се потсетиме на убавите времиња |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haaahaahaah e i ja dodeka sfativ deka e devojce..sea bas pred nekoj den koga imase si se smeev sama so sebe ko luda..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sho e najinteresno "Michael Jackson"ne beshe nitu mashko, tuku devojka go imitirashe a ja dodeka sfativ eheeee, pomina troa vreme |
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I iskreno mnogu mi e zal sto mnogu od tie deca ne uspeaa ponatamu da izgradat karieri..samo nekoi od niv i se poznati na javnosta kolku tolku..sara,rade pavlov,manekenkata Bojana sto vodese 99..imase mnogu talentirani deca,koi ne gi primija na akademija..a ako se zaprasame zasto??znaeme kako moze da te primat na FDU..ama stvarno mi e zal za tie deca..
|
||
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahaha i ja mislev taka..ama epten im bese uspesno deteto so go imitirase..se bea deca od dramskoto studio na mtv,bas odbrani i talentirani..sea..sekoj vtor se prai glumec.. |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И додека ние...како деца...растевме со ...дајте музика...
бушавата азбука....во светот на бајките......
.....денешниве деца....живеат во ...светот на компјутерите..........
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |