IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео > Купи - Продај
  Активни теми Активни теми RSS - NIKON D300  +++ za prodazba
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

NIKON D300 +++ za prodazba

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака Обратен редослед
mdeni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: NIKON D300 +++ za prodazba
    Испратена: 14.Јули.2008 во 21:46
Ако може детали за сталагот. Ако не е продаден, се разбира.
Кон врв
atlantida Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај atlantida Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 18:55
И јас мислам дека цените се доста високи со оглед на тоа дека се работи за половна опрема...
Кон врв
kiddex Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Март.2006
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiddex Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 18:11
decko malku si skap vo site pogledi..

Kaj najde sb800 320 evra...

ne me smej..

220 najveke.

A
Кон врв
photomacedonia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај photomacedonia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 13:52
Nikon D300 vo refot a i nasekade vo Evropa e 1499 evra
MB-D10 e 265 evra
18-200 VR e 679 evra
16-85 VR e 629 evra ( prodaden e )
105VR macro e 869 evra
Baterija EN-EL3e e 65 evra komad
Filter Nikon PL-C 67 mm e 135 evra.(prodaden e )
macro blic R1 e 479 evra.

Znaci cenite koi gi ponudiv se za 10 do 20 % poevtini za nova nekoristena oprema ( osven D300 i 18-200VR) so dve godisna garancija za teloto na Nikon-ot i 1 godina za se drugo, legalno uvezeni vo Makedonija so platen DDV od 18%( edna od pricinite zaradi koja nema sporedba so cenite vo amerika osven razlikata dolar-evro.)
Samoto toa sto rabotam vo REFOT M ne znaci deka mozam da kupam roba so zaguba za REFOT tuku deka mozam da nabavam roba so nekoja pogodnost kako odlozeno plakanje ili sl.
Za cenite od Amerika ne me interesira i nikogas ne me interesirale isto kako i za cenite od BM foto ili nekoj kako Panter Faks vo makedonija koi vlecat od vreme na vreme roba kojznae od kade i so kojznae kakvi garancii za ispravnosta na opremata koja ja prodavaat. Jas najdobro znam koi i kakvi aparati ni nosat vo servis i zosto e toa taka. Vednas da vi kazam na site i toa deka amerikanska garancija za fotooprema ne vazi nikade vo evropa pa ni vo makedonija iako se uste ne sme pod kapata na Evropa.
Znaci uste ednas koj saka profi oprema po ekstra ceni neka poveli, a koj ne saka neka se dopisuva so amerika ili neka trkne do BM foto da si go kupi toa sto saka, iako jas nikogas ne bi dal 1000,2000 evra pa i povekje a da ne se prasam za ispravnosta na istite.

Pozdrav.
Кон врв
lapop Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lapop Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:19
Vidi vaka , prvo ponudentata cena beshe 380 , drugo nova 16-85 vr vo usa e 380 evra (570 dolari konvertiraj kako sakash) , so transport  doaga 410 evra . Jas i taka planiram da ja nabavam, ali tvojot post za prodazba beshe prilika da ne chekam do kraj na avgust.
E sega toa od kade ti ja imash kupeno i dali imash zaguba e druga rabota.
A za cenata racunaj i kola nova da kupish od salon da ja izvadish nema potoa da ja prodadesh kolku shto si ja kupil. Racunaj na 10 % namalena cena. A bidejki velish deka si zastapnik za refot  ja imash zemeno mnogu ponisko odkolku normalnata prodazna cena vo evropa.
 Ako nema fleksibilnost vo cena , srekno vo prodazbata.
Кон врв
itan14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 545
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај itan14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 14:45
Pa i cenite se kako novi, nema nikakov popust osven za 18-200VR, i nesto sitno za D300. Jas sum zainteresiran za Macro Blic Remote SB-R200 R1 no ne po ovaa cena.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај photomacedonia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 09:48
Самото тоа што нагласив дека ја продавам опремата зошто морам, не значи дека мојата опрема ќе ја дадам по багателни odnosno никакви цени. Порадо би се позајмил пари од некој а опремата ќе си ја сочувам и понатаму. Сето понудено е ново и сочувано максимално освен телото и 18-200ВР кои се користени три месеци. Би молел за понатаму да се праќаат сериозни понуди а не како; 350 евра за нов објектив NIKKOR16-85VR, смешки...
Поздрав до сите фотографи.
Кон врв
lapop Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lapop Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 23:28
Нудам 380 evra за Nikkor 16-85 VR  
Кон врв
mdeni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 14:24
4000 denari za C-PL. Pisi lp.
Prodaden e...

Изменето од mdeni - 14.Јули.2008 во 12:14
Кон врв
atlantida Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2007
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај atlantida Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 01:02
Нудам 450 евра за Nikkor 18-200 VR.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај photomacedonia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 19:17
Zdravo na site!
Za onie koi ne me znaat,moeto ime e Nace Popov, fotograf i pretstavnik na REFOT od Belgrad.
Poradi kupuvanje na stan i ne so golemo zadovolstvo ja nudam na prodazba del od mojata foto oprema.Ova e ona sto go nudam za prodazba:

Nikon D300…………...........................1300 evra.

Nikkor 18-200 VR……..........................550 evra

Nikkor 16-85 VR..................................500 evra.

Nikkor 105 MM Micro VR.....................700 evra

Blic SB 800........................................320 evra.

Macro Blic Remote SB-R200 R1..........450 evra.

Multi Power Batery Pack MB D10……..190 evra.

Baterii NIKON EN-EL3e X 3 kom………120 evra.

Filter NIKON C-PL 67mm.....................100 evra.

Ranec Canon CPS Profi....................... 80 evra.

Stativ………………………………………..50 evra.

Nekoi od stavkive voopsto i ne se koristeni. A ostatokot e koristen 4-5 meseci. Garancija na teloto e 2 godini.
Site zainteresirani moze da me kontaktiraat na : 075 422624, 076 421 720 i na 02 3110 006, kako i na mejlot: info@photomacedonia.com.mk

Pozdrav.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.