|
Мнозински модел |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јуни.2008 во 13:39 |
||
pa i ja tebe ozbilno ti vikam. ti si brat skaran so matematikata... |
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eх сеа, тоа е веќе минато, гледаме во сегашноста и во иднината
|
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од moira - 14.Јуни.2008 во 23:36 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... analiticki pristap... kako i sekogash.... tocno deka izborite gi opredeluvaat neopredeleni... licno nemam partiska knishka... i sekogash doma sum imala "strojnici" da glasam za niv..... a i da gi ubeduvam lugeto od moeto opkruzuvanje da glasaat za odredena opcija.... za prv pat glasav za opcija za koja nikoj ne morashe da me ubeduva.... ako zgreshiv.... samata sum si kriva.... Zoshto glasav....odnosno se opredeliv.... .... zaradi pokacuvanjeto na mojata plata...bez shtrajk... veruvale ili ne.... ...zaradi pokacuvanje na penzijata na mojata majka... bez shtrajk... veruvale ili ne.... ... zaradi dodeluvanje na invalidska penzija na mojata sestra bez nikakv urgencija.... veruvale ili ne.... ... zaradi zaposluvanje clen od moeto semejstvo... bez nikakvi urgenciii.... tuku zaradi strucnost.... veruvale ili ne.... ...zaradi moe angaziranje na profesionalen plan... zaradi strucnost.... bez nikakvi urgenciiii ..... veruvale ili ne.... ...veruvale ili ne... ako prodolzat so vakva politika.... ke gi glasam i za lokalnite izbori.... bez da me ubeduvaat.... i nema da zalam deka veke nema da bidam vo grupata... neopredeleni... partiska knishka nema da zemam... ama ke se opredelam za opcijata koja zasega vozi regularno.... barem za moite svakanja... |
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можи било така шознам... мал бев тогаш
|
|||
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... aj seti se na prviot parlamentaren sostav... imashe luge i so nezavrsheno sredno obrazovanie... se podobruvame.... ke imame dolen dom so osnobci i srednoshkolci... pa gpren dom so priuceni fakultetliii..... i na kraj veciti penzioneri... mislam na politicari... Stole.... Stojmenov.... Dzingo.... i ne e cudo do bifeto da se otvori trafika za melni peleni.... pa gerijatriska servis sluzba.... Makedonija i se e mozno.... |
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Владе еве зошто Киро ја „фиромизираше“ државата.
Како не е битно? Чоек со средно образование да биди пратеник ееееј!! Ова само во Македонија го има... |
|||
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ауу а ова па србокомунистиве, партија на грчкото лоби, овие од ВМРО барем го шутнаа овој татарот а овие од СДСМ уште го наградија Киро Глигоров за тоа што ни ја ФИРОМИЗИРАШЕ државата...
Со еден збор... Без разлика дали има школо или не битно е да е патриотски настроен и да има стратегија за неговата работа...па дали е од ВМРО или од СДСМ дали има факултет или не не е битно тоа, битно е да имаш стратегија и да имаш мозок... Изменето од Vladimir88 - 14.Јуни.2008 во 22:32 |
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Влатко Ѓорчев шо СЕУШТЕ нема завршено факултет?
Де бре моира за 1 смајли ме едитираш? Јас мислев дека правилото е за повеќе ИСТИ смајлија.... Изменето од RebeL - 14.Јуни.2008 во 23:00 |
|||
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ај стварно објасни ми пошто гледам многу си запознаен и навлезен во политиката (за разлика од мене), како се одредуваат пратениците, како тоа вмро имаа помалце гласови а повеќе пратеници во споредба со претходните избори. Озбилно ти викам.. |
|||
|||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A,da i Vlatko Gjorcev ke bese Pratenik-na kukovo leto ili malo sutra Изменето од moira - 14.Јуни.2008 во 22:33 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од moira - 14.Јуни.2008 во 22:33 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mnozinskiot model za makedonija e polos. zosto?
zatoa sto nikoj nema da ima dovolno mnozinstvo da kreira vlada. na kraj, 2-3ca sto vlegle so ime i prezime, ke pravat ogromni uceni za da podrzat edna ili druga opcija za vlada. |
|||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj ti presmetaj se so taa matematika do sega sto si ja zapoznal, kako e mozno da ne si tocen. matematicki de. |
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |