|
EURO 2008 |
Внеси реплика | страница 123 79> |
Автор | |
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јули.2008 во 23:17 |
http://www.youtube.com/watch?v=QaPzrFBm4ak
There was something in the air that night The stars were bright, Fernando |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o dsite onie vo allstar timot, spored mene, mislam deka najzasluzeno mu e mestoto na Senna( spanija)..a za drugite pozicii imase kade kade podobri igraci...
.....ali koja sum jas da kazuvam
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ЏО беше ЦАР беееее
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со Глос миел садови поточно.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze on go pravel ovoj sostav i se stavil sam
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Simunic sto majka bara tuka?
-Миел садови. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ramos najdobar bese nikoj nemozese da go pomine go nema??? Arshavin najdobar go izglasaa go nema??? Pavlicenko???? Kasiljas za mene bese najdobar golman stigna do finale i ne primi ni eden gol vi pola finale i vo finaleto....Simunic sto majka bara tuka? Torres za mene bese podobar od sentürk na EP a i Ribery super odigra i ako francija odpadna, sam nisto nemoze da napravi koga drugite se kopuci...
Изменето од Vardar1947 - 30.Јуни.2008 во 22:11 |
|
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EP 2008 - Das Allstar-Team Euro 2008
???????????? |
|
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kultuzin nema problem, jas samo taka sakav da pojasnam.
Inaku toj David Beckam i taa mochlata negova Victoria ja sprastija od tuka zoshto spanija mu ¨mirisala na luk¨, taka izjavi za eden vesnik... Na takvi seljachishta kako niv si odat kaj sto ima poveke kako niv...zedni za slava i pari... a toa e HOLYWOOD (ili vo sluchajov LA Galaxy mislam). Niv gi ineresira slava a tuka nemashe bash koj da gi slika... Zatoa D. Beckam poveke sakashe da zamine od REAL MADRID za da bidi sto poblisku do JET SETOT a ne deka podobri se LA GALAXY.
Dobar fudbaler ama mnogu ANTIPATICHNI.... tie so normalni luge teshko. Na eden natprevar ednash navecher beshe i taa so naochari za sonce... GLUPACHKA... Inaku taa ne si najde nitu edna prijatelka tuka... pa zatoa ne i se sedeshe...
Inaku ostaj politika da ne mu ja rasipuvam temata. Inaku sakav da kazam deka vecherva slavat vo centar vo 20 h. So avtobus bez pokrivka ke gi pozdravuvaat site. Mislam deka kaj 19 h treba da sletaat na Aerodrom.
I jas mozam da se zamesham tamu so nasheto zname, isti ni se boite na znameto nema da zabelezat pa i jas da se poraduvam kako da sme pobedile nie...
|
|
Прилепчанка
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasluzena pobeda na Spanija..
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto se smeesh be zelen...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAKEDONIJA SHAMPIONI |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam zosto se nerviras jas samo za fakti zborev.
Si bila li nekogas na utakmica vo Spanija, da vidis kako letat upaljaci, mobilni, i se so ke im dojde pri raka, ednas na Figo mu frlija glava od svinja, zatoa sto premina od Real vo Barselona. Sum gledal Bekam kako nemoze da centrira i tn. Baskija i Katalonja se tokmu tie poradi koja ovaa drzava ja narekov BANANA drzava , ne gi branam voopsto i tie se nesto slicno kako Albancite kaj nas, najdobro ziveat a sekogas se obespraveni. I na kraj sekoj ima pravo da saka ili da nesaka nekoj. A jas Spancite poradi gore navedenoto nemozam da gi sakam. A toa deka zasluzeno pobedija i deka bea najdobri na ovoj turnir ne go porekuvam, im ja cestitam pobedata i milomi e sto nekoj ja osvoi titulata zasluzeno, a ne kako 2004. |
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav eden do KULTUZIN i FIKS!!!
Dechki nemam nishto licno protiv vas, ama me IZNERVIRAVTE!!!
Zatoa samo da objasnam deka Spancite se kako nas. Ne sakam da mi gi vregate... jas kako doma si sum tuka... I da objasnam deka Baskija i Katalonia se bogati kopilinja koi ne znaat sto da pravat so tolku pari... pa bombardiraat naokolu. Ti e gi imaat site prava na ovoj svet ama ete...
Ne sakam da mi gi vregate ni Makedoncite ni Spancite. Nie site si sme mnogu prirodni i ponizni luge, ednostavni a ne kako bogative evropski smrdlivi drzavi...
Ete tolku za toa. Inaku pobedija zasluzeno i koj gubi ima pravo da se luti. Odsekogash od spanija gledame kvaliteten fudbal i zaradi toa milo mi e sto pobedija...
Fernando (El niño) Torres i Iker Casillas (komshijata moj) najdobri.
Inaku za devojchinata tuka, da vi kazam deka imase i za ochite zabava. Posle natprevarot Spanskata Reprezentacija izlegoja po GAJKI pred soblekuvalna... Mnogu ubava Reprezentacija, a i onaka sum iznagledana tuka...
ESPAÑA CAMPEONES!!!
Pozdrav do site navivachi na Spanija i Aj da si dochekame i za MAKEDONIJA nasha...
MAKEDONIJA SHAMPIONI!!!
|
|
Прилепчанка
|
|
Внеси реплика | страница 123 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |