![]() |
|
Ајде СОНЦЕ ЗАЈДЕ......... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | ||||
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Јуни.2008 во 12:30 |
|||
eh komunjari komunjari...ve zalam, navistina ve zalam sto nesi go sakate sopstevniot narod... siptarite vcera ni ja ocrnija nacijata, a vie plukata po vladata....demek taa e kriva so spitarite se sobrale zaedno da nija rusat drzavat, pa normalno koga kaj nas makedoncite samo omrazi na partiska baza, barem da bese vredna taa opredelba..no ne vie ste "robovi" na rada...koja peese pesni na glupite mitinzi... aj so sreka! Sonceto ne e komunisticko..MAkedonsko e! a komunistite se antimakedonci! |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:23 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:27 |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
mikser lisica
![]() |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:23 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
mikseru
se lazes ne e do toa nego vrtis so opaskata ko lisica toa e fakt |
||||
|
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
пу.......јебем ти судба.... ![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:21 |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|||
brat pa nema ni da dojdes na red ![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:22 |
||||
|
||||
![]() |
||||
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|||
Собра смелост и мисли.. и покака еден ваков одговор... How thaughtfull/// Па чест ми е шо изгубив олку време со тебе војводке... и да знаеш - од утре да си носиш по 100 а не 50 денари...ок???? |
||||
![]() |
||||
|||
![]() П.С. знам колкава ти е косата од сликата.... |
||||
|
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
чек море........ја не ни почнав.....маааааа ![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:21 |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
|||
src mrc
te znam mikseru no vaco uste izgleda ne i ako te ima, uste neznae skapobi te platil sega za sega Изменето од anakin - 02.Јуни.2008 во 00:30 |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:17 |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |