|
Слободан Томиќ |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јули.2010 во 07:53 |
Ova vlastitutkite se namnozija kako staorci vo kanalizacija.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А колкава плата па имаааа
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Требе него да го тужат гледачите, со народни пари, малтретира гледачи каде што нема сигнал од други телевизии.А и кој ли го плаќа, леле мамооо...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И оваа тема изгледа ке ни оди под клуч
Чудно, сегде во светот чим паѓа рејтингот-емисијата се затвора?!Ќе чекаме разврска-судска Слободан Томиќ ќе ја тужи МРТ |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku pamtam ovoj covek bese urednik na spisanie 'M-EXPRESS', i nekade vo 1998 me izvadi na naslovna meneeee"Prviot gol maz koj se slika kako od mjka roden"!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За човеков ич да не му ја секирате. Читам си с еудоми со платичка од некојси такаречи 500 евра (за малку фали некое париче) во општина Гази Баба. Убаво местенце било тоа референт за информирање
СДСМ: Премиерот Груевски го награди Томиќ |
|
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slobodan Tomic so negovata Glas na narodot,sto nema blage veze so narodot zapocna na nekoja privatna TV vo Ohrid,pa pocna da gi nosi kasetite po skopskite televezii,za da uspee da im se uvlece na gazdite vo Amazon so koi dva pati se ima skarano i dva pati e izbrkan od tamu poradi negovi dubari so pari od reklami,a sega vo posledniot ciklus na MTV go smenil i imeto na emisijata vo Zaedno so narodot.Neznam dali e se uste na platen spisok vo MTV(do skoro bese vo radio)...ne mi se veruva,bidejci mnogumina od tamu zaminaa,a se nadevam deka i toj e sutnat...
|
|
портрет
Група Регистриран: 11.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е достоен да го коментира човек. Газолижач !!! Полтрон.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
томиќ е сероња и срам за македонското независно новинарство
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glavna zvezda na mtv sto bese ova? uste od frizider da ni izleguva emisija pa reprizi strasno! pa sto e poln so sebe ? pa kolku brani vlada i se ostanato! ne go sledam no vrtejki po kanalite nekako se na nego naletuvam!takov ksmet sto da se pravi
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno vreme go imaa izbrkano od MTV. Kako pak vleze ne mi e jasn? I tie imaat maka od nego. I od MTV zemal pari za emisijata. Mislam deka veke da otvoris konzerva vnatre ke go vidis. Se natprevaruva sam so sebe na Prva i na Sobraniski vo isto vreme, Strasno
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blashka mila..ne veruvaj vo sve sto ke vidis...Covekot e cista propagandna masina..i bravo za konstatacijata..ubavo si zabelezala..On voopsto ne zboruva (tolku go biva),gi ostava gostite da imaat monolozi..Ma sto zboram za nego..ne gi zasluzuva ni ovie recenici
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го гледав пред некој ден Слободан Томиќ...имаше некоја
докторка ...гостин во неговата емисија......но од прво видување
човеков не ми остави ...лош впечаток....беше многу културен...
и пристоен.....емисијата помина во пријатно расположение...
каде што...многу повеќе ...говореа гостите....отколку домаќинот..
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |