|
Вреди ли??? |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Декември.2010 во 17:39 |
moj sovet :dur si sam i nemas bagaz koj mora da go nosis na grb begaj!baraj druga!kuceto ako ednas pojde na kasapnica posle
si go znae patot stalno ke odi! me razbiras sto sakam da ti kazam?pak ke te izneveri taa,zatoa zaminuvaj i ne se vrti nazad!poz |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idi be baraj si druga...po moznost Francuzinka...Klin se klinom izbija...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
FERARI
Група Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hristijanski e da se prostuva.Ama vo nikoj slucaj poveke od ednas zosto ti ke prostis pak i pak i on/a ke se zaletaat deka si glup/a i si prodolzuvaat po staro.
Za pocetok ZUT karton,ama obavezno da i go podelis. P.S. Za kazna vecer analen seks bez pavloviceva. (ozbilen sum i svatigo kako dobronameren komentar) |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CCCCCCCCC a ti igi dali vredi kaj tebe |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sam treba da odluci covek kolku i do kade ?
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi i kako i do kolku se muvas
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne vredi sto baras tuka
|
|
snezzana
Група Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi li sevo ova?!?
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi so koj se muvas,a mozebi duri da se odlucis da se muvas so poveke pa togas ce se prasas dali vredi ovaj ili onaj
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE VREDI.AKO SAKAS NEKOGO NE BI TREBALO SO DRUG DA SE MUVAS
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie sitre mnogu pati se prasuvame "vredi li" taa dilema e i ke bide.Sekoj od nas treba da se prasa i da si odgovori ako ne moze sam moze so pomos na nekoj svoj blizok.Pa neka sumira i neka go dade ona vistinskoto dali "vredi"
|
|
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne bi prostila,ne e vo red posle tolku vreme da misli na svoite slabosti,tuku trebalo da misli sto ke izgubi,i dali voopsto i e gajle za toa sto ke go izgubi...CVRSTO STOJAM NA MOETO DEKA NEKOJ KOJ VISTINSKI TE SAKA I TE POCITUVA NEMA NIKOGAS DA DOZVOLI DA DOJDE VO SITUACIJA DA BARA PROSKA!Koga ti e navistina dojdeno do nekoj edna rabota ja mislis 2 pati pred da ja napravis,a ako mislis vo momentot sto bide neka bide,togas za dobroto na dvajcata treba da se stavi kraj,i CRVEN KARTON! |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo golemite prostevaat .................
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |