![]() |
|
Tони Михајловски |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Март.2014 во 22:56 |
Едно време човеков кога само ќе се појавеше смеење имаше,сменил бизнис...Чита за аплауз
![]() Мора боље да се плаќа. ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Koga go nema Igor Dzambazov vo eterot Toni e zakon........
ama ako se pojavi Igorce ............Toni ne moze ni senka da mu bide ........isto kako Talicen Tom ......hahaha ![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Koja kako saka neka kaze ama Toni e ZAKON
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Срце од човек. Интелигентен, харизматичен, духовит, културен, непосреден, весел, расположен, владее јазици и дијалекти, .............. Едноставно не можам да не го сакам......... |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Extra e inace i tuka mi izbrisale post a pola od postovite mi se izbrisani fala
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
legenda e covekov......
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
како актер е одличен, сега само што почна да се занесува со разни емисии, ама и во нив успева да ме насмее
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
super e 4ovekot, znae da te nasmee, samo na mu trebase taa rabota so Lavovite
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Пред некој ден го гледав Тони во претставата Чикашки перверзии.Фантастична глума, ви препорацувам да ја погледнете претставата.Особено ми се допадна глумењето на Тони
|
|
![]() |
|
Donna_ocean ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
taka e brat za ova mn te podrzavam mn ubavo im kaza......:):):):):)
|
|
donnnaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Hahahaha normalno e od vas da se ocekuva takva reakcija zasto toj imase nesto sto mnogu go nemaat za da iskoci iskreno da kaze sto misli, za vreme na krizata dodeka site shiptarski umetnici akteri i intelektualci zastanuvaa na strana na teroristite od nasa strana samo Toni imase (00) da zastane na strana na makedoskite borci i toa javno da go kaze kako i sega poselden pat koga javno izleze i zastana vo odbrana na imeto pa sto sakate vie aaaaa da ve podrzuva vas?????
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Ezan-a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Eptem se slozuvam so tebe i stvarno eptem pogresen priod za dobivanje publicitete ![]() ![]() ![]() |
|
Beautiful Mind
|
|
![]() |
|
Tripin bitch ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Не знам која е харизмава кај вештеров, под просек и глумец е. Уствари беше добар во глумењето на чокалија во „Буре Барут“
![]() Немам ништо против Кумановскиов Јебо и ФраЈер , само ме иритира што ја купува наклонетоста од народот со гротескни чепкања во сензитивни теми на нашата егзистенција. Нели беше водител т.е. портпарол на тигри,волци , змии -што ли беа... Каков блед пристап за болна амбициозност и добивање публицитет... Патриотизмот се покажува на други начини... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |