|
NESTO ZA HDR... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Септември.2008 во 15:49 |
Taka e gore-dolu so sekoj plugin (prv na um mi pagja Lucis). |
|
focus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 15.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go koristam odamna i mozam da ti kazam deka se postignuvaat fantasticni rezultati, no ne sekogas.
|
|
solidsnake
Група Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaci go kaci go :)
|
|
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
|
solidsnake
Група Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам retail верзија. Ако сте заинтересирани, да ја качам некаде. |
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od nekolkute hdr-programi sto gi imam probano (megju drugite i faleniot photomatix) ovoj mi se vide najzgoden. |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, najverojatno e istoto mesto. dojran, plaza... samo sto mojata e fotografirana negde na vo juni, den dva po izlozbata n aplostad. toa e sken od negativ i e fotografiran vo mnogu vetrovito vreme, fuji superia 100 asa i pominat rok od 1998 god. so canon eos 30 i 17 -40 f:4
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto gledam, programchevo ima potencijal. Ovaa fotografija si ja napravil od istoto mesto kako sto ja napravi Igor onaa CB slika koja ja objavi pred mozhebi dve nedeli. |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve mene sto mi ispadna so programcevo.Sepia toningot e naknadno dodaden.
|
|
|
|
janevskiR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go simnav i jas od sajtot ama ako ima nekoj serial ili crack neka kaze
|
|
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvoto e sosema dobra upotreba na HDR, ama vtoroto ... Da go slikas Antelope Canyon za HDR e tezok fotografski grev! Inaku se e do upotrebata na HDR-ot. Licno preferiram da spremam HDR varijanta i da ja upotre*am za vadenje na dopolnitelni detali onamu kade e nevozmozno so normalna ekspozicija dokolku smetam deka treba (nekogas crnoto i treba da bide crno). Ova pretpostavuva deka fotografijata voopsto i nema da lici na HDR, tuku osnovata ce bide "korektno" eksponiranata fotografija, na odredeni mesta "zasilena" so detali od HDR-ot. Iako imam napraveno nekolku cisti HDR-ovi, sepak smetam deka upotrebnata vrednost ne mu e golema i mi deluva kicesto...osobeno mi preci koga ce blesnat sinite i zelenite tonovi (if U know what I mean ) |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RABOTI I VAKA BEZ KRACK, SAMO STAVA NATPIS VO DOLNATA STRANA NA SLIKATA. JAS JA IZBEGNAV SO EDNOSTAVNO ZGOLEMUVANJE NA KANVASOT OD DOLNATA STRANA.
EVE GI PRVITE REZULTATI STO GI DOBIV DODEKA ISPROBUVAV Изменето од JANE971 - 14.Септември.2008 во 01:47 |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
choonga
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go imav instalirano programceto pred nekoe vreme, ama ne mi napraj keif ic... mislam deka na stranicata imaat udreno na reklama poveke, a posle ne ispagja bas kako sto izgleda...
jas kolku sto imam praeno hdri mislam deka photomatix-ot e podobar, vklucuvajki ja i novata podobrena verzija 3.0. e sega mozda treba da se zemi vo predvid i toa deka ne sum raspolagal so kvalitetni fajlovi na fotkite od sony-to. nesto sto ispadna dobro bese od nekolku fotki slikani vo raw, so Nikon D40. |
|
janevskiR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda interesno
go im nekoj instalacionoto +crack/serial? ili od kade da go simneme? jas najdov nekoj torrent ama bese so virus. Изменето од janevskiR - 13.Септември.2008 во 21:55 |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |