|
Дали се каете и за што? |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Септември.2011 во 15:01 |
За ништо не се каам
Сум згрешил на многу луѓе, на некои повеќе на некои помалку, па сега тоа е, дел од мене е Сум си згрешил и сам на себе за многу одлуки и дејства во животот, па сега и тоа е дел од мене Ми згрешиле и мене, да се живи и здрави, такви се |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се каам за многу нешта. Знам дека е доцна да ги исправам, но има еден црв во мојата глава кој просто ми нагризува дел по дел од мене. Ми треба време дур да го лоцирам тој црв.
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostani prekuvremeno 5 minuti i nadohnadi
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se kaam za propustenite prvi 5 minuti
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se kaam za site postapki sto mi vlevaat neprijatni custva
sekoj den |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Деновиве се покајав за една работа што неодамна ја направив... со најдобри намери кон една личност. Вистинската личност... всушност била добро скриена зад шарена маска.
Сега сум сигурна дека згрешив што и верував.... на маската
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се каам....
За многу кажани зборови За многу пропуштени шанси За многу погрешно направени одлуки во животот |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oti sum na pogresnata strana od zakonot
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeeeeee za mnogu raboti.....primeri kolku sakas ....... ama koj mi e kriv sto ne sum bila kockar ...........eve
posebno mi e krivo sto mnogu kasno izgubiv nevinost da recam |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas ze zbunuvam koga imam odnosi so javnosta
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas odposle mi teknuva sto sum trebala da kazam ili napravam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne se kaam za nisto.makar sto zivotot moj ne pominalo med i mleko.no sve sto sum pravila sum pravila so cist razum makar i ako sum gresila vo zivotot i toa duri mi e blago poradi toa sto i pozitivnite i negativnite raboti JAS sum gi pravila ne me nateralo nekoj X covek.
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se kaam za nisto...Se sto sum napravila bilo napraveno zatoa sto vo toj moment sum smetala deka taka e dobro da se napravi...Sum zgresila,DA,no se e skola.Covek se uci od greskite.Ne treba da se kaes treba da ucis od greskite.Ednostavno imas skolo i spremen si,pospremen od prethodno i nema da gi pravis istite greski.A za veke napravenite greski sam ke si snosis odgovornost i ke si plakjas.
Изменето од butterflyM55 - 11.Јануари.2009 во 00:46 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEEE IGI TOA MI E NEOSTVARENA ZELBA SONCE?
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |