IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали се каете и за што?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали се каете и за што?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 12>
Автор
Порака Обратен редослед
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Статус: Офлајн
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали се каете и за што?
    Испратена: 05.Септември.2011 во 15:01
За ништо не се каам

Сум згрешил на многу луѓе, на некои повеќе на некои помалку, па сега тоа е, дел од мене е

Сум си згрешил и сам на себе за многу одлуки и дејства во животот, па сега и тоа е дел од мене

Ми згрешиле и мене, да се живи и здрави, такви се
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 16:59
Се каам за многу нешта. Знам дека е доцна да ги исправам, но има еден црв во мојата глава кој просто ми нагризува дел по дел од мене. Ми треба време дур да го лоцирам тој црв.
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 18:28
Ostani prekuvremeno 5 minuti i nadohnadi
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 11:15
se kaam za propustenite prvi 5 minuti
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 11:11
se  kaam  za  site  postapki  sto  mi  vlevaat  neprijatni  custva
        sekoj   den
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 03:10

Деновиве се покајав за една работа што неодамна ја направив... со најдобри намери кон една личност.

Вистинската личност... всушност била добро скриена зад шарена маска.
Сега сум сигурна дека згрешив што и верував.... на маскататага
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 00:22
Се каам....
За многу кажани зборови
За многу пропуштени шанси
За многу погрешно направени одлуки во животот
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 13:32
Oti sum na pogresnata strana od zakonot
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 13:30
Eeeeeeeee za mnogu raboti.....primeri kolku sakas ....... ama koj mi e kriv sto ne sum bila kockar ...........eve
posebno mi e krivo sto mnogu kasno izgubiv nevinost da recam
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 13:20
Sekogas ze zbunuvam koga imam odnosi so javnosta
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 13:06
Sekogas odposle mi teknuva sto sum trebala da kazam ili napravam
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
afrodit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 12:49
nikogas ne se kaam za nisto.makar sto zivotot moj ne pominalo med i mleko.no sve sto sum pravila sum pravila so cist razum makar i ako sum gresila vo zivotot i toa duri mi e blago poradi toa sto i pozitivnite i negativnite raboti JAS sum gi pravila ne me nateralo nekoj X covek.
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 00:45
Ne se kaam za nisto...Se sto sum napravila bilo napraveno zatoa sto vo toj moment sum smetala deka taka e dobro da se napravi...Sum zgresila,DA,no se e skola.Covek se uci od greskite.Ne treba da se kaes treba da ucis od greskite.Ednostavno imas skolo i spremen si,pospremen od prethodno i nema da gi pravis istite greski.A za veke napravenite greski sam ke si snosis odgovornost i ke si plakjas.

Изменето од butterflyM55 - 11.Јануари.2009 во 00:46
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:25
EEEE IGI TOA MI E NEOSTVARENA ZELBA SONCE?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.