![]() |
|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 25> |
Автор | |||
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Април.2008 во 14:55 |
||
osnovni pravila i nacela ..... mrazi go sekoj eden sto ne veruva vo ona sto ti e nametnato da go veruvas .... a znaete li koj e podlozen na nametnuvanje ? .... samo i isklucivo edinki bez svest .....
|
|||
![]() |
|||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Stavisi cvikeri!! zatoa pisham so volkavi Bukvi(nekoi me obvinia deka sum se zakanuval so volkavite bukvi so sum pishel)...Ama,Navistina vo Pravo sum bil..Eve ti ne si videl!!!! Makedonche,,Aj vratise i vidi sho sum jas!!! ELHAMDULILLAH MUSLIMAN SUM!!!!! |
|||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|||
![]() |
|||
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
za vakvi temi , mozes vo politika ... tuka se zboruva za drugo ... i mislam , poprikladno bi bilo , a i pokorektno , da ne se rasfrlame mnogu so pari , da naslovot na temata se promeni vo : DALI BI E SMENILE VERATA ZA DVE TORBI URDA ...... sepak , milion dolari se mnogu pari ... pa makar i hipoteticki .....
|
|||
![]() |
|||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
||
Jas sum Elhamdulillah Musliman!! Nacijata nikogash ne me interesirala i nema da me interesirat!! Ednostavno mi se odvratni onie koi povikuvaat na Nacija!! Muhammed.a.s.rekol:Onoj koj povikuvat na Nacija, se boret za nacija, i umret za nacija ne e od nas!! Taka da Makedonche,ne me interesirat nacijata!!! Gi pochituvam ovie zborovi na mojot mil Pejgamber!! p.s Veche ti kazav so sum!!!! |
|||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
1, se vika veronautika 2. kako ne ti e dosadno da se nategas so niv ????? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
vo pravo si ....
|
|||
![]() |
|||
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
||
Masonite najdobro ja znaat cenata na verata.
I jas. |
|||
![]() |
|||
||
mora da bile mnogu gladni ..... za torba urda ... pih .... a vamu prasuvaat sto bi bilo za milion dolari ..... ludnica , ete sto .....
|
|||
![]() |
|||
STEPSKI-VOLK ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
sto e sega ? ... cas po veronauka ? .... URDARI
![]() |
|||
![]() |
|||
mudzahid ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
||
“Ќе ги опоменуваш ли или нема да ги опоменуваш тие, сепак, нема да веруваат“(јасин 10)
|
|||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|||
![]() |
|||
||
sekogfas vo zivotot e taka ... tupaviot sekogas prepisuva pa se fali deka nekoj mu gi diktiral dodeka serel zad nekoja karpa .... rabotava stana , podobar ucenikot od ucitelot
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma se ova nekako mi e poznata rabota i tekstovi ...... mi se cini kako nekoj da ne se podgtvil dovolno za ispit pa resil da prepisuva .... i toa od nekoj sto seto toa go kazal so nekolku , 5 - 6 vekovi porano ?
|
|||
![]() |
|||
STEPSKI-VOLK ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |