![]() |
|
Adobe Photoshop CS4 !!! |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
buWi ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Април.2008 во 13:19 |
Ja sum na CS3 i neam namera da menjam veke :D
|
|
** Mess With The Best, Die Like The Rest **
www.AlbaKaTiLs.NeT |
|
![]() |
|
NeoCorteX ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si ostanuvam na CS2. Nisto ne mi fali
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
sto be CS5? abe bez CS11 ne praam muabet
![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Ajde koga ke izleze CS5 nemozam da chekam hahahahaha
|
|
![]() |
|
gase3924 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Najdobroto sto izleze od adobe vo poslednive godini e LightRoom. Ja sum na cs3 i e super
poz |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Dodeka ne izleze CS3 koristev 7.0 i ne mi falese nisto. CS3 vekje ima nekolku podobri algoritmi i funkcii koi pravat razlika od 7.0. Mislam deka kje pocekam do CS10
![]() I kako sto rece Zoran, ako toa sto sega go koristime ni vrsi rabota, istoto i po 20 godini kje ja vrsi istata rabota. Ako samo toa ni treba, teoretski nie bi trebalo da imame doma 486-ka ![]() ![]() ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
JAWA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
cs4 e izlezen uste pred mesec dena nekade. Samo ne veruvav koga procitav na internet za toa i glupavo mi izgledase... CS2 koristam, a za drugo ke vidime
|
|
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Ce pocekam da go naucam CS3 prvo. Samo pola mesec go koristam i uste krajot ne sum mu go fatil ... samo uste CS4 mi fali sega
![]() |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Terajte si na onoa sto ste go nauchile i sto vi odgovara, oti ova drugovo se pravi poveke za generiranje profiti otkolku sto e neshto revolucionerno podobro.
Jas znam lugje vo biznisot sto uste si koristat OS9 na Mac kompjuteri i nemaat nikakvi krashovi ili konflikti megju programi. Velat, konj sto pobeduva ne se menuva, neli? Ne velam deka novinite se potpolno nepotrebni i nefunkcionalni, no nauchiv deka poveketo od niv, barem vo razlika od generacija-dve, se poveke zachin dodatok otkolku glavno jadenje. Ama taka se pravat pari... a toa e dvozhechkata sila na kapitalizmot. A kako e so softverot, taka e i so hardverot. Klientite ne propushaat shansa da prashaat kakva kamera koristish ili da ti posochat kakva tie sakaat da koristish... I toa e toa... ![]() |
|
![]() |
|
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
jas sum na corelPP X3 i photoshop7.0 paralelno
![]() |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
![]() |
|
vrzalec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Jas pa zaglaviv na CS2kata
|
|
![]() |
|
ognenko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
ic ne mu ja mislam, ostanuvam na CS3 uste podolg period :) :)
|
|
![]() |
|
Igor-T ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
I jas inaet vodam.
Kakvi CS-ovi, voa-onoa?!? ![]() Na komputa imam ![]() Ostalo in camera. ![]() Hehe. Pozdrav Igor Изменето од Igor-T - 27.Март.2008 во 03:02 |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Chekaj, sega ke go pobaram i nego...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |