|
Жена со мадиња или кукла??? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Август.2008 во 14:42 |
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zastituva ? Ja znam i sami zeni, pa nikoj ne gi zakaca.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i da e mora edniot da bide so "madinja" za da go zastituva i "turka" drugiot
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikad ! Ja neku da dominiram. Edino ako pretera so beskrajni komentari i kritiki upateni na moja adresa i koga sum prinuden da riknam kako lav i op ! odma stanuva milo mace i se mesti okolu mene trlajki se zosto svaka sto sum i dal i sto moze da i zemam. Baska ne propustam da i potpisam polnomosno na mojata smetka. Voopsto ne mi smeta dominantosta na zenata zosto samo taka moze da stane samouverena i ambiciozna, a karot za mene e sto zad sekoj uspesen maz stoi uspesna zena...ili samo uspesna zena, za mene ne mora...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............ke ti se zdosadi i taka. veruj mi.............sve ke ja brka ona rabotata......i ke ti sku*ci............i pak ke sakas ti da si toj sto ke dominiras..............
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum takov. Ic neku pametot go upotrebljavam. Sve neka mu ja misli ona, od igla do lokomitiva.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi, ama ima i takvi mazi koi sakaat dominantni zeni
|
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sho e tuka i nejasno uopshte, zenata e nezna-mazot e dominanten, ako se pomesti oskata ke ima samo poishe kuklesti pederi i madlesti zeni
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi e jasno, dusice moe
samo tebe ne ti e jasno
ama ako te dofatam se ke ti razjasnam
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti si zence samo za bacuvanje i galenje, zar ne ti e tolku jasno ? |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....a be zenata treba da si bide zene..i nisto poveke....ne dzabe e zenata ponezniot pol............toa sto nekoi zeni sakaat da merat jaj*a so mazite........e pa nemoze..............zato bog gi stvoril i maz i zena..............
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tipicen balkanec
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Muskodanka neku...ke rece nekoj deka sum sovinista, ama koa ke vidam zensko obezbeduvac mi se povraka
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |