|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница 123 55> |
Автор | ||||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Октомври.2015 во 21:56 |
|||||
Изменето од Valerija - 29.Октомври.2015 во 21:57 |
||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Изменето од Valerija - 20.Октомври.2015 во 17:01 |
||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Во последно време се некои хорор сонови
со надеж дека брзо ќе се промени на некои попријатни соништа
|
||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Jas pak si vikam, kako ne beshe vistina |
||||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
AdzeraTana
Нов член Регистриран: 19.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Mnogu se isplashiv od sinokniot son,a najveke mrazam da gi sonuvam roditelite bidejki sekogas mislam deka ke im se sluci nesto loso btw sonuvav kako sedev so tato koga eden prijatel koj e veke 6 godini mrtov dojde kaj mene.. Mnogu se isplashiv zasto bes svesna deka toj e mrtov,mu vikam na tato: abe tato sto bara on tuka mrtov e?! Tato vika ne e on! Vikam tato on e go poznavam drugarmi.. A drugarmi pak me gleda mi se nasmevna vika da jas sum.. Spobudalev nastojuvajki na tato,tato on e.. Tato vika ti kazav deka ne e on e losnoto,kao demek gavolot si igra so mene.. Aj coek se isplashiv izbegav od tamu.potoa vidov kako babami i podaruva na vujnami golema zlatni mengjuski..ja pak si ja skrativ kosata mnogi mi se dopadna i taka... Sto moze da znaci ??
|
||||||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
срека што било само сон
|
||||||
old d4b3
|
||||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Sinokja sedev do kasno na forumov, shetav niz politika..
Sonuvav kako Mesi gi sokril pola od postovite vo politika, bivashe li haha |
||||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
E jas nema da pisam sto sum sonuval , ama ke pisam oti od sonot se uspav sabajle
|
||||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Карневали |
||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...sakate son za makedonija da vi sonam ili za podocna da ostavime...za drugo vreme?. u stil....bez nadohnada samo za malo vnimanie,sonuvam son po naracka na........da receme... xxxx(svetska ili nasa tajna sluzba)
|
||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Еден ден сум дома,и тој сонував како каснам на работа...
|
||||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Една полицајка ме ишиша како Роб Бејли.
|
||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
..jas si proizveduvam sreka.za moi potrebi. ..a sto sonuvav?..kolku se sekavam pokraj drugoto i ...jabolki na drvo! socni crveni..zdravi ..ubavi ..! |
||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Бистра вода. Утре ќе одам да проверам базенот да не ми фалел, дождот сигурно не е |
||||||
Внеси реплика | страница 123 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |