![]() |
|
Што мислите за Кака? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Reina Gitana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Мај.2010 во 22:46 |
Дефинитивно најдобар.Според мене секогаш ќе се памети неговото име.Легенда во фудбалот.Макар да оваа сезона му беше макотрпна,стојам на нозе со верба дека уште сега на Мундијалот ќе блесне,и ќе го видам оној Кака',кој сам знае да претрча терен.,и сам да даде гол.Непотребни се шпекулации од типот дека ќе оди во Челзи,и што др.ти знам.Негов тим е Милан,иако навивам за Реал Мадрид а тој ми е омилен играч.Изгледа се уште не ги прежали росонерите.Ко оваа сезона повеќе да беше полна со писхички проблеми,отколу физички :):)Се гледа од Месечината дека во срце му е Милан,ама верувам дека ќе стане нова легенда во Реал Мадрид од следната сезона:):)
|
|
![]() |
|
bushido12 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da bega od Milan da se bori za pogolem transfer
![]() ![]() Изменето од bushido12 - 02.Август.2009 во 18:11 |
|
![]() |
|
Vercingetorix ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Многу кака...
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Mislim ke e eden prekrasen futbaler
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Zver
za mene megu prvite 3 igraci vo momentov....
Kaka,Gerrard i k.Ronaldo
|
|
![]() |
|
dart ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
ne ronaldinho dojde vo milan kaka neka odi
|
|
![]() |
|
samir_sneijder ![]() Сениор ![]() ![]() Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Добро бе нека не оди нигде........ И плус да не се изгореа тимовиве за него ? плус не е најдобар играч на светов има и подобри ии мн. подобри ![]() Изменето од samir_sneijder - 30.Јули.2008 во 18:57 |
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
neka si sedi vo milan super si e
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
dart ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
jas mislam deka kaka treba da odi vo mancester junajted
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Хахаха со рече сега...уби си се |
|
![]() |
|
GavolRulz ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
gfdgegregr
Изменето од GavolRulz - 31.Март.2013 во 19:45 |
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Јас, како навивач на Аргентина, не можам са ги смислам. Меси требаше да биде прогласен за најдобар светски фудбалер.
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Najdobar,najsladok,se najnaj..btw mu cestitam za sinceto koe sto mu se rodi Luka,srcko malo..cestitam..
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
kaka the best
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |