|
Влијание на нацијата врз верата |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | ||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Март.2008 во 17:52 |
|||
malku ti se kondradiktorni recenicite, prvo velis deka ne prifakame deka ne postojat makedonci muslimani, a potoa velis deka nie velime na seko kose deka nema makedonci muslimani. jas ovde bev napadnata deka ne znam nisto za istorijata na nekoi narodi i kako mozam da recam deka e napravena islamizacija nad srbite i makedoncite.... pa eve , kogo neka mrzi , neka procita. http://www.yurope.com/zines/republika/arhiva/2002/282-283/282-283_13.html |
||||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a megju sebe se bratuvcedi
|
||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa normalno kako sto se hristijanite braka taka se i muslimanite
|
||||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||||
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a togas zasto makedoncite ne prifakaat deka ne postojat muslimani makedonci ????
zasto izjavuvaat na sekoe kose deka nema muslimani makedonci ???? ova zarem ne e golemm problem za da se bide eden narod ??? |
||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
atentator
Група Регистриран: 25.Март.2008 Локација: Maldives Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
druze islamot e vera nacijata e drugo no covek koj ne ja saka nacijata ne ja saka ni verata i obratno zatoa ne mesaj nacija i vera Albancite se narod zastapeni vo trite najprostraneti veri muslimani katolici i ortodoksi no ne bila precka verata za da bideme eden edinstven narod |
||||
temimi
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ne zaboravajte da go spomnete Avraam i negovite 2 sina od 2 razlicni zeni.
I za da ne skokas, Ev, Bog ne go prekoril Avraam za negoviot odnos so Agara, odnosno Hadzera. Tuku i mu ukazal na nekoi raboti, go vodel so objava.
Ili ne bil ni toj prorok, odnosno Pratenik?
|
||||
Mozes da mi gi izvrtuvas zborovite, no ne i religijata!
|
||||
temimi
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se slozuvam!!!
|
||||
|
||||
temimi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aj kje ti objasnam!
|
||||
|
||||
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa da mu odgovorime uste ednas zasto posle ke velat ne odgovarate..
|
||||
|
||||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I na vakvi prasanja ne im e mestoto tuka.
Osven toa,odgovoremo e aman milion pati. |
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ako bilo taka, togash toa e mnogu doblesno.
|
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sepak mislam deka zasluzi odgovor....
evangelose kako prvo muhammed ne gi imal site tie vo isto vreme.... i kako vtoro toj ne gi imal tie zeni onaka kako sto ti gi mislis... i tuka se krie eden mudar poteg i mnogu human... vsusnost toj gi zemal samohranite majki pod svoja zastita obezbeduvajki gi so finansiski sredstva i se drugo sto mu bilo neophodno za zivot... znaci tie ne mu bile zeni kako sto mislis... |
||||
|
||||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А јас знаев дека одма ќе рипнеш. Знам дека според Библијата Соломон бил цар Израелски ,но,пријателе имај го тука во предвид и Исламскиот став. За нас муслиманите Соломон е Сулејман а.с.,и како таков тој е Пејгамбер,и тоа каков пејгамбер. За другото прашање си надвор од темата и овде апсолутно нема ниту да се обидам да ти одговорам,сем да те запрашам дали си сигурен дека Мухаммед а.с. истовремено имал,еве како што ти велиш 14 жени? |
||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Соломон не бил пророк знаев дека ќе се сопнеш на ова.
Ајде сега пред да си легнеш и да го заборавиш моето прашање, одговори ми зошто Исламскиот закон му дозволил на Мухамед 14 жени, а на другите муслимани само 4?
|
||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||||
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |