|
Како се викаше????? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
lll3
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Ноември.2011 во 13:17 |
da taj e falaa mnogu
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ова ќе да си мислел...Hous of nine
|
|
lll3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ne e.. sepak fala
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Proveri dali stanuva zbor za ovoj film |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
lll3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ponedelnik gledav eden film na kanal 5+, ama ne znam kako se vika a i ne znam nieden od akterite.Inace filmo pocnuva so snimki od edna kuka i davaat kak gi kidnapirat na okolu 10 luge,i gi nosat u taa kuka a niz celata kuka ima postaveno kameri.Tie so se kidnaprani tama se zatvoreni se dodeka ne umrat,i poslednio so ke ostane zima nagrada od 5 milioni evra.Ostanuva samo edno zensko ...aj ve molam pomos za naslovot
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Indurain
Сениор Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој филм е...Жешките ноќи на Жозефина Муценбахер...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некое време ( месец - два ) дадоа еден филм на канал5 ама не знам како се викаше. Беа 3 женски и 3 машки и заминаа со јахта на отворена морска/океанска шир. Едниов пар го имаше и бебето земено со нив. Е поради сплет на околности сите 6мина се најдоа во вода, а скалата за да се качат назад на јахтата не беше спуштена. Се обидуваа на секој можен начин да се качат назад ама не успеваа. Како што поминува времето сите умираат на различни начини, остануваат на крај само едно машко и едно женско ( мајката на бебето ) и таа некако успева да се качи назад во јахтата.
Напнат филм многу, ама ако некој знае кој е филмов |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
tonisek
Нов член Регистриран: 11.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој знае како беше оригиналниот наслов на серијалот на еротски филмови што ги полнеше кино салите, а кaј нас беше преведен како "Вистински приказни"
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште еден филм не ми текнува како се викаше, се работи за војнава во Авганистан, односно за четворица војници, кои при патролирање по градот, влегуваат во куќа поради „сомнеж за поседување оружје“, двајца од нив ќе ги силуваат жените во семејството, а другите ќе ги убијат „во самоодбрана“, па потоа ќе ги убијат и жените
третиот го снима настанот, а четвртиот е немоќен да превземе нешто и седи надвор во наредните денови, овој четвртиов, се обидува притаено да ги обвини другариве за нивните дела, бидејќи не смее да ги клевети, или пак да избие скандал за минатиот настан, на почетокот никој не му верува, но потоа успева да ги обвини во меѓувреме, припадници на Ал каеда, за одмазда на семејството кое го убија американциве, го киднапираат типот кој го снимаше настанот и јавно го погубуваат, при што се отвара дискусија и галама за тоа на крајот двајцата виновни за масакрот на арапското семејство се притвораат на испрашување и суд, а овој другиов, се враќа во Америка, таму никој не знае за скандалот и го пречекуваат како воен херој, а тој, неможејќи да издржи, им признава и им раскажува за тоа што се случило, по некое време плачење и чудење, прославата продолжува како ништо да не било... на одјавата на филмот, даваат слики од разни цивилни жртви од војната во Авганистан и така завршува |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го знам името на филмов
се работи за брачен пар чии соседи им се најдобри пријатели, и двата пара живеат во зграда до пруга во тотална сиромаштија и сонуваат еден ден да поседуваат куќа во мирна околина која ќе ја делат проблемот е што кај едниот пар, мажов постојано ги троши парите на глупости кои само тој мисли дека ќе му донесат профит... еден ден им се пружа шанса да купат куќа од една постара жена, но немаат пари за тоа, а истовремено еден бизнисмен се обидува да ја купи... е сега на паметниов маж му текнало да направи бизнис со дисфункционален вагон кој го наоѓа во подземјето на Њу јорк, кој се дава на аукција и ќе ги потроши тотално сите заштедени пари на него... покрај тоа што им светнува дека нема бизнис со вагонов, наоѓаат едно куче фрлено во контејнер и истото се обидуваат да го стават да се трка, за да земат пари од тоа... работата е што, и кучево ги заебува... на крај му текнува на типот да го продаде вагонот на некој јапонец од аукцијата за 20 000 долари, со кои ја купуваат куќата... иронија плус, сите дознаваат дека тој вагон вредел многу повеќе од тоа, и тоа 1 000 000 долари |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |