|
Kолку сте се промениле |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Март.2019 во 20:44 |
Леле целосно. Не можам да трпам драма веќе... а која драма бев чоече
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosta sum promeneta ...za razlika od porano ..valjda godinite si go pravat toa iskustvo
|
|
jas sum jas....
|
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку тоа чувство на паѓање и тешко дишење е многу силно добронамерно те советувам да посетиш психијатар да види дали ти треба терапија со лекови. Он топик: Не ми се верува како од наивно добродушно дете што се дружи со сите израснав во асоцијален тинејџер што не чувствува љубов спрема никого, најверојатно затоа што многу ме повредија личности од кои најмалку ја очекував таа отфрленост. Се надевам дека ќе го најдам детето во себе повторно , бидејки многу го сакам и многу ќе го разочара восрасниот човек во кого тоа се претвори. Но ми требаат луѓе што се грижат за мене за да го постигнам тоа.. а не куп луѓе што ќе ме палат на клада. |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека заради еден увид, сознание, спознание - што и да беше сето тоа што ме тресна јако од глава ми ги измести сите тектонски плочи... до степен што и дишењето и спиењето ми се изреметени, а јас сум се понапната со себе. Кога заспивам ко да тонам а и дишењето ми е ко да не дишам... немам појма што ми се случува Се сменив скрос, ова не бев јас, немам појма што по ѓаволите ми се случува....
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ќе почнам да се анализирам себеси
каква бев пред неколку месеци и каква сум сега, моето однесување,размислување... се чудам како можеше до толку да се сменам... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama bash ich!
...mozebi drugite podobro....zagledale! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
S'e se menuva i promenuva. Apsolutno s'e.
Samo mrtov chovek ne se promenuva. Ma ni toa ne e tochno. I mrtviot se promenuva... negovoto materijalno telo se raspagja na osnovnite elementi od koi bilo kreirano. S'e se menuva. Siot Univerzum. Sekoj moment, vo sekoj aspekt... Messenger od vchera ne e 100% ist kako ovoj sega, a onoj od pred deset godini e ushte porazlichen. Koj znae kakov kje bide Mesenger po dvaeset godini... Apsolutno s'e se menuva ... Samo menuvanjeto e nemenlivo. Изменето од Messenger - 20.Ноември.2011 во 07:19 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooooo pajser....ima mnogu prifakanje
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema promeni apropo nema shto da se prifati., zatoa prifati ja vistinata dokolku sakash da ima prifakanje
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema promeni samo malku poveke prifakanje....
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
promeni., za kakvi promeni stanuva zbor ., shega na strana., promenite si doagjaat sami sakale nie ili ne ., nema tuka nekoja posebna filozofija ., chovekot ne go menuva svojot karakter ili sebe si ili bilo shto ., vo sebe ., ili na sebe ., ...ednostavno godinite se tie shto go menuvaat choveka ., do edno odredeno doba na podobruvanje ., na nasobrano zhivotno iskustvo i mudrost., .... a potoa doagjaat poleka nesvesno za lichnosta/nie/ godini na vozrast koi sami po sebe nosat odredeni raboti koi veke ne ja odrazuvaat taa prethodnata ista lichnost..........i da ne ja tupam mnogu ., poglednete se samite kakvi ste ., mladi poloni so energija . i polni so razbiranja za rabotite okolu vas ., analizirajte gi vash*te roditeli ., polni so zhivotno iskustvo ., ne se zaletuvaat vo stilot se shto leta i se jade ., trezveni na sekoj chekor ., i za na kraj ., vash*te babi i dedovci., .....gi pometite li koga bile pomladi a vi deca ., i kakvi bile ...... a sega kakvi se .....sigurno mnogu raboti ne vi se po volja i se prashuvate /., bozhe ., dali se ovoa istite moi....... da dragi moi toa se istite vashi roditeli i babi i dedovci a i vie ste vo momentov na godinite ., no nezabelezhitelno i samite se menuvate ............sepak ., vo prashanje se godinite a ne lichnosta
Изменето од pajser - 07.Ноември.2011 во 09:40 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno...pojma nemam....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......na bolje?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izminatiov period......se obiduvam da se promenam.... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |