|
Кадрава или права коса? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Октомври.2015 во 23:27 |
Иако витканата коса е навистина преубава, честопати може да биде многу непослушна, сува и тешка за обликување, а тоа најдобро го знаат девојките со природни локни. Грижата за витканата коса е уметност за која е потребно време за да ги совладате триковите. Ова се најдобрите совети од фризерите за одржување на витканата коса. |
|
Odette
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам брановидна коса, за среќа или за жал.
Умирам по кадрава коса, ама со онакви локни џоа федерчиња. Многу ретко ја пеглам, повеќе си се допаѓам со брановидна коса и мнооогу волумен. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto vakva,samo pokratka
Изменето од Valerija - 06.Октомври.2011 во 16:04 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pak imam vitkana dolga kosa,(ne na sitni lokni),odvreme na vreme ja peglam,dobro mi stoi.......
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам кадрава коса...нездраво навиткана
не од оние ситните локни...некако многу ми е чудна во последно време... права не ми стои воопшто... ...а колку сакав права порано...ама се помирив и со тоа... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После миење ја бушавам малце, ја оставам така да се исуши, ги пеглам шишките... Не сум љубител на лакови за коса и слично пошто ја прават лом косата, па затоа ставам малку пена.
Комбинирано. Малку брановити прамени, малку прави прамени. Супер изгледа, најмногу ми се свиѓа. Скроз виткана никогаш не ми стоела, а нема ни да ми стои, тоа знам, ме прави да изгледам повозрасна. Права коса... после миење само врвовите со пегла за коса и претходно задолжително ставам еден вид на гел, за да се демек, заштитува косата од топлината. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку ми е накршена,лесна за обликување
ја носам и права и нанадвор фенирана |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојава е природно брановидна. Често ја оставам така да се исуши без фенирање.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moe mislenje e deka kadravata kosa dodava plus vo godinite a pravata podmladuva (zboruvam za zenskite) ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога станува вапрос за жени ,ги предпочитам со долги и прави коси.
|
|
moni33
Нов член Регистриран: 22.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mojata e prirodno vitkana,iskreno mene mi se dopaga,no ponekogas sakam da mi bide i prava cisto kolku za promena ama mnogu kratko mi ostanuva prava,pri najmala vlaznost vo vozduhot vednas mi se navitkuva
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малку ми е дива косата, но сепак не ми е виткана. Ја фенирам само на фризер (односно фризерка) за подолго да се задржам кај незе
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
branovidna i prirodna...retko ja feniram...nekolku pati vo godinata |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |