|
ПРОЧКА - дали некому простивте? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Март.2008 во 19:16 |
Jas na site im rekov da mi prostat ama ozbilno...Site me svatija kako da se zafrkavam i so smeenje mi odgovorija deka mi prostile...I i jas da im prostam..
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas otidov kaj baba mi i i prostiv sto ja rodila zena mi a taa mi veti deka takva greska vece nema da napravi. Zamisli a zena mi otisla kaj majka mi a majka mi i rekal da ne se sekira nema da se povtori takvo djubre ne se radja povece....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne...........nemase na koj
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLUPAVIOT COVEK-NITU PROSTUVA,NITU ZABORAVA,POPUSTLIVIOT COVEK-I PROSTUVA I ZABORAVA,A PAMETNIOT COVEK-PROSTUVA,NO NE ZABORAVA!
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па немаше нешто многу за простување никој нешто многу и не ми згрешил..патем јас секогаш на сите за се им простувам но не заборавам тоа е ....иако последниве години воопшто не се потсетувам на лошите дела и зборови од другите..но длабоко во мене си ги чувам ...исто како и убавите....а инаку јас си побарав прошка од најмиливе мама тато баба Еми стрина чичко братучетми и дечково.. и сите ми простија за се барем така рекоја
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дури вечерта дознав дека е Прочка, се јавив само кај баба ми и дедо ми, зошто знаев дека чекаат да се јавам
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Куме, ја ти могу опростити-ал не могу заборавити“
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ZAGOR НЕ ПРОСТУВА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕКОМУ..... ДА...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bog prostuva,....jas,....ne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si posakav toj den stvarno ako nekomu mu imam nesto zgreseno da mi prosti..zasto sigurno ne bilo namerno nego u afekt a i ja im prostiv na site koi me povredile pomalce ili poveke
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Никому не му враѓајте зло за зло, а размислиувајте за тоа што е добро, пред сите луѓе. Ако е можно, доколку тоа зависи од вас, бидете во мир со сите луѓе....“
Римјаните 12: 17-18 “НЕ ДОЗВОЛИ СОНЦЕТО ДА ЗАЈДЕ ВО ТВОЈОТ ГНЕВ“ (од стариот Завет незнамкојстих) Никогаш не чекам Прочка за да кажам некому “извини“. Но многу пати сонцето ми заоѓа во гнев, без да стасам да побарам прошка. “Утре е нов ден“-ќе си помислам..... И така денес, така утре, греши,свесно или несвесно, опростувај се, пак греши, барај прошка...се додека не настапи смртта, затекнувајќи ме во добро ил зло. П.С. Работам на случајот |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакаш некому да простиш ДА ке му простиш порано. Но таков е денот демек така се вели. Затоа ова воопшто не ти држи што си го рекол. Не дека се работи за грев ти го убив брат ти ај на прочка ке ми простиш ,, мислам јасно е. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |