|
Пратечки вокали |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Април.2008 во 18:36 |
|
Многу тешко Мама ! (али никад се не зна!!! никад не реци никад !!! ) |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da i jas kje svirkam naprimer D D7naj D6 D7maj Em E7 E6 E5 i A7 se razbira vo D pak |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Reunion???
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цел живот бев во потрага по добри пратечки вокали! И ти сега, откога "завршив кариера" се нудиш за пратечки?!?!?! Ај ако решам да правам кам-бек ќе те викнам на аудиција! |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo ma Rushka,...ne znaat deka peev vo hor vo 8-mo oddelenie
a i vo eden drug...mnogu pogolem...pa posle vo najgolemiot... Ne,stvarno,James...sega bez zezanje...ako nekogash ti pritreba pratechki...... |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas veruvam deka ke imas uste poveke publika ako zapee mamma,ma sto veruvam ,sigurna sum
Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 22:59 |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А може 50:50 или да повикам пријател - Мама на пример. Само стварно ако запее Мама, да не ми избега публиката па да ја немам после за следно прашање, а???? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaso zboram taka???????????
prasaj ja publikata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemoj,jas da vi zapeam...
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А браво за The Commitments! Гледаш нив ги заборавив! А како бе 'Кин така збориш, па мене на некои песни поеќе ми се свиѓаат пратечкие отколку leading вокалите! |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navistina james
ova ne kje e dobra tema jas nesum nekade procital nekoj da disk utira za naslovnicata Omotot na bestsellerite da tie ja prodavat knigata kako i samata sodrzina no sepak e toa samo omot a prateckite vikali se da ja napravat pesnata poubava no sepak ne ne se primetlivi oti kje otide k*rban glavnoit izveduvac no ako mene me prasas za prateckite vokali COMITMENS Изменето од anakin - 20.Април.2008 во 22:17 |
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bryan Ferry & Roxy Music - особено на песните Avalon , The Right Stuff ... ма што зборам, на сите песни!!! |
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |