![]() |
|
Врска помеѓу колеги |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Мај.2010 во 01:01 |
nemam nekoj so mi se sviga inaku so znam jas
![]() Изменето од MyWay - 27.Мај.2010 во 01:01 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
лоша работа е да се биде 24 часа заедно..
![]() ![]() а за озборувањето...е ако живееме и со такви мисли ни отиде животот ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EjLien ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Не зборам за нешто како што е на пример прељуба. Зборам за започнување на една врска во истата работна околина помегу двајца. Дали фактот што ке бидеш со партнерот 24 часа дневно и едноставно ке немаш „личен простор„ е добра или лоша работа? Дали озборувањето е клучен момент или љубовта победува се?
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
епа ако не се женети/мажени....може и нешто позитивно ќе има...
ама ако е поинаку тогаш може да има многу негативни последици... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ами мислам дека се добива еден дооооолг допуст....
![]() |
|
![]() |
|
EjLien ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Што мислите за љубовните врски на работното место? Дали можат да опстојат и кој е според вас можниот исход од една ваква врска?
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
I nemoj da pomisluvash na takvo neshto,kaj shto go vadish lebot ,ne go vadi.....(ti teknuva na ostatokot)
![]() |
|
![]() |
|
jinx ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
работам со четири девојки и често помислувам,ама никогаш не сум направил ништо...........инаку отиде работата во УПМ.........
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Kolegijalnata ljubov e najslatka nema prostor za somnezi sekogas ste zaedno i dobro bi bilo taa vrska da se krunisa so brak
![]() |
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
bem mu i kolegata,pa vo vrska sum so nego dolgi godini
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
na kraj od mesecot i ke ve isplatat,
za srabotenata rabota |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Si naebal ako raskines kako ke ja zaboravis iskreno neznam ako non stop ja gledas. Si naebal GADNO MNOGU MNOGU GADNO
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pa ti kakva si bijonse.......ako ednas se spoija koleskata so kolegata ne znaci deka se vo vrska , ednostavno rabotna simbioza poradi sefovsko da ne recam direktorsko parazitoza ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |