![]() |
|
Зависен/на сум од... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Автор | |||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 11.Ноември.2010 во 13:50 |
||
baraj nesto pojako ![]() ![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
|||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
planiram daja primam ![]() ![]() |
|||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|||
![]() |
|||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
||
iiiiiiiii nemoguce ![]() ![]() ![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
|||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
||
tebe
![]() ![]() ![]() |
|||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|||
![]() |
|||
||
zavisna sum od mojto milo i drago mekoto rodeo iiii......od eden zut, runtav macor,koj me doprati edna vecer do doma...... pa mi padna zal za nego.... i sega zivee so nas i se vika Fric
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
||
pc
![]() |
|||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|||
![]() |
|||
revoltirana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
||
Zenski canti :) ![]() i zenskiot najstrasnen porok - cokolado ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Се надевам се шегуваш. ![]() Зависна сум од телефон,цигари,кафе и интернет. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
messi1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
||
Internet
|
|||
![]() |
|||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||
Се што особено ке ми се допадне, и станувам зависна од него
деновиве од електро поп, ги шекнав комшииве ![]() |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
od.........metadon! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
||
Благо, музика, пријатели, интернет, обетки, книги, тоа би било тоа.
|
|||
![]() |
|||
zanes35 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
Facebook 24 casa
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |