|
Паркети |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | ||
Snezebt
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јануари.2011 во 13:10 |
|
Најоткачените и најдобри Битолчани дефинитивно, моите комшии
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, интересни се ептен, иако поранешните Паркети повеќе ми се свиѓаат. Сеа ептен се искомерцијализираа и не се старите... Премногу филмање и екцеси.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PARKETI |
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edna od pointeresnite muzicki grupi vo Makedonija,toa se parketi poinakvi od drugite mnogu stanaja popularni so nivnite pesni,temata ja otvoriv za vase mislenje za ovaa grupa od Bitola......
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ponekogas preteruvaat, ama toa e |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не не..не
Мене не ми е одбивна музиката, слушам понекогаш некоја нивна песна. Мене ми се одбивни луѓето |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne mozam da razberam sto vi e tolku odbivno kaj parketi?
takvi se kakvi sto se, a svirat pank, od koj ne moze da barate da bide cist, kulturen i da dava dobar primer, toj e namenet ednostavno za zabava ne sum niven fan, ama sekogas mi e interesno na svirki, znaat kako se pravi toa vo zivo |
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и мене ми се неподносливи... |
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Закон е човекот бе |
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jaaaoo ako gi mrazam lugevo..coek da ne veruva duri....
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Медицинско бате |
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |