IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Паркети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Паркети

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 14>
Автор
Порака Обратен редослед
Snezebt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2011
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snezebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Паркети
    Испратена: 29.Јануари.2011 во 13:10
Најоткачените и најдобри Битолчани дефинитивно, моите комшии
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2011 во 18:30
.......na mesecina te zaboraviv,vo oblaci te zaboraviv,te lzam,samo od drugite te skrivда

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2011 во 01:22
Аха, интересни се ептен, иако поранешните Паркети повеќе ми се свиѓаат. Сеа ептен се искомерцијализираа и не се старите... Премногу филмање и екцеси.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2011 во 01:04

PARKETI
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2011 во 00:54
Edna od pointeresnite muzicki grupi vo Makedonija,toa se parketi poinakvi od drugite mnogu stanaja popularni so nivnite pesni,temata ja otvoriv za vase mislenje za ovaa grupa od Bitola......
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 19:29
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Не не..не голема%20насмевка
Мене не ми е одбивна музиката, слушам понекогаш некоја нивна песна. Мене ми се одбивни луѓетотага

pa dobro de, kakva e muzikata, takvi se lugeto
ponekogas preteruvaat, ama toa e
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 19:23
Не не..не голема%20насмевка
Мене не ми е одбивна музиката, слушам понекогаш некоја нивна песна. Мене ми се одбивни луѓетотага

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 18:59
jas ne mozam da razberam sto vi e tolku odbivno kaj parketi?

takvi se kakvi sto se, a svirat pank, od koj ne moze da barate da bide cist, kulturen i da dava dobar primer, toj e namenet ednostavno za zabava

ne sum niven fan, ama sekogas mi e interesno na svirki, znaat kako se pravi toa vo zivo
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 12:17
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Jaaaoo ako gi mrazam lugevo..coek da ne veruva duri....

и мене ми се неподносливи... изненадување
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 12:15
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by Phantomlord Phantomlord напиша:

Интересен бенд. Посебно ми се свиѓат старите Паркети, некако новите не ми имат легнато на уво. Можам да се пофалам дека бас гитаристот Зоки ми беше професор по Историја .
basistot e toj sto vladee vo parketi, da ne bese on, nemase da gi biva плазење

Закон е човекот бе
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2010 во 16:04

Интересен бенд. Посебно ми се свиѓат старите Паркети, некако новите не ми имат легнато на уво. Можам да се пофалам дека бас гитаристот Зоки ми беше професор по Историја .
basistot e toj sto vladee vo parketi, da ne bese on, nemase da gi biva плазење
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2010 во 03:08
Jaaaoo ako gi mrazam lugevo..coek da ne veruva duri....
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2010 во 02:58
голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2010 во 12:53
Originally posted by 10101 10101 напиша:

Medicinsko?

Медицинско бате
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.