|
Анализа на предлогот на Нимиц |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Февруари.2008 во 01:02 |
Неурачунливи и пристрасни предлози.
Немат врска со настаните и со самото име кое веќ го имаме. Само нешто заткулисно работат. А, можеби и така ни треба. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IDIOTSKA analiza naume
veruvaj mi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kaj e prefrlena???
koja e ovaa analiza??? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vece pisuvav nesto na taa tema popladnevo ne znam dali si go procital
|
|
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема Албаниа е мираж што ке им ги строши главите..Знай го тоа от мене.. Изменето од ntg2003 - 24.Февруари.2008 во 19:35 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da ne primat zosto togas nema da mozat nivnite " oartneri " albancite da formiraat golema albanija
|
|
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке улезете оти им требате..
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakine , SILA SI
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama nema da ulezeme U nato i eu
|
|
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ти имам чувството за умор...Ако не беше тажно, штех да умрем от смев..
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
predlogot na NIMIC kazuva sledno
ako go prifatime togas kje nastane k*riozitet kje dobiemi 2 milioni Nobelovi nagradi vo 2008 za idiotizam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бугариjа нема претензии кон Македониjа. Со прием во ЕУ на Македониjа, македонците ке могат да гласат и живеат и во пиринскио дел и во егеjскио без да вадат чужди пасоши...Вопросот е като какви..Предлогот на Нимиц ви взема сичко от индентитето.. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili pak mozebi gresam ? ... vardarska banovina povece ne postoi , 91 - ta se odrekoa i od delot koj im pripadna so buk*restanskiot dogovor , taka da vo igra ostanuvaat uste dva igraca ... bugarija i albanija .... ili mozebi gresam i vo vrska so ova ?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez navredi , no od gubenje na identitot i imeto , od makedonija nema samo i edinstveno grcite da se ofajdat
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |