|
Не за НАТО, да за Уставното Име |
Внеси реплика | страница 123 33> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јули.2008 во 17:50 |
Abe luge tie se namesteni anketi samo za da se kace rejtingot na toj p*** Gruevski
|
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me zaebaa..............ama ne samo mene Изменето од moira - 03.Април.2008 во 22:21 |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija ce vleze vo NATO pod ustavnoto ime, ne samo Bus, tuku i Merkel ne podrzuva! E da im gi vidam licata na grcistata
Изменето од moira - 02.Април.2008 во 22:33 |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно не следиш вести, тоа беше дел од вчерашните изјави/вести/коментари пред претстоечкиот самит.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ne tropaj gluposti,ti si mu bila potrebna na bus ?!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само проблемот е што Ние сме му потребни на НАТО, (а не НАТО нам) па Буш по секоја цена гледа да не пикне. Јасно си кажа вчера, бидејќи многу членки на алијансата ги повлекле своите трупи од Авганистан, и тоа како му е потребно наше членство.
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално, НЕ за НАТО, ДА за уставното име.
|
|
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj albanec li e ?
Bas im e Galje za Mk. Si imaat tie drugi drzavi....
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://youtube.com/watch?v=dGOJJHSL__s
c.c.c.c.c.c.c.c..c.cccccccccccc sramota
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA ZA NATO NE ZA USTAVNOTO IME....
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам а да не те пофалам јасно и гласно почитувана колешке...ти директно навлезе во сржта на проблемот (сега и) наш..а порано туѓ!!!
КОЈ ГО Е ТОВА НАПРАВИЛ..е мојот „потпис„..алудирајќи индиректно на оној кој ги закашка(л) сите овие „манџи„..околу Библиската земја Македонија..за која ич пари не би дал...
А тој ...си ужива во дебелата му пензиичка сосе сите привилегии кои (воопшто и не) му следуваат..како човек кој ја зацрни државата..а според некои дури и ја „обели„..
Прашање е само на вкус..да се дикутира ...мислам за белилото..нели?
А јас (но и други) воопшто не се расправам(е) за вкус(ови)...
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas sto mislam (mozebi ke mi zamerite, ama sepak...) So dusa chekam da ne ne primnat vo NATO pa da gi prekineme ovie S_M_E_S_N_I razgovori za imeto. Mi se zdosadi veke.... gorna, dolna, vakva, takva makedonija .
Pâ koj se grcive da ni go menuvaat imeto... Ako ne mu se bendisuva nivni problem e ne e moj...
Uste koga sme pochnale da razgovarame za imeto (mislam 1995 god bese) uste odtogas sme gi zafrknale site raboti. Ne sega. Uste togas se zakopavme vo toa FYROM i sega me mozime da izlezime. Uste od togas sme ja utnale sansata za NATO kako Makedonija... a ne sega.
Uste od taa 1995 god sme im dale prichina na Grcive deka ¨imeto e problem¨ sednuvajki na masa so niv da razgovarame za imeto nase... pa sega koj ni e kriv.
I jas sakam vo Nato...ama...
Nemame nie politichari za drzava vodenje....
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека на 4.4.2008 Р.Македонија ќе добие покана за членство во НАТО.Американците се живо заинтересирани да влеземе во НАТО и веројатно и така ќе биде. Тие знаат да ги затворат преговарачите во една соба и по секоја цена да се дојде до решение.Оваа администрација на Америка повеќе ни е наклонета нам, сетете се на Клинтоновата администрација, на чија страна беше. Подобро сега да влеземе, одошто по некоја евентуална промена на владата во Америка.ИНАКУ ГЛАСАВ ЗА МАКЕДОНИЈА,но сигурен сум дека ќе извршат силен притисок.
|
|
Внеси реплика | страница 123 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |