IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Не за НАТО, да за Уставното Име
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Не за НАТО, да за Уставното Име

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 33>
Прашање: priem vo NATO ili Ustavno Ime-Republika Makedonija
Одговор Гласови Статистика
81 [75,70%]
26 [24,30%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Не за НАТО, да за Уставното Име
    Испратена: 12.Јули.2008 во 17:50
Abe luge tie se namesteni anketi samo za da se kace rejtingot na toj p*** Gruevski
Кон врв
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 14:27

Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

[QUOTE=muhadzir] Makedonija ce vleze vo NATO pod ustavnoto ime, ne samo Bus, tuku i Merkel ne podrzuva! E da im gi vidam licata na grcistataголема%20насмевка

кубење%20косаMe zaebaa..............ama ne samo mene

Изменето од moira - 03.Април.2008 во 22:21
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 14:25
Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

Makedonija ce vleze vo NATO pod ustavnoto ime, ne samo Bus, tuku i Merkel ne podrzuva! E da im gi vidam licata na grcistataголема%20насмевка

Кон врв
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 16:47
Makedonija ce vleze vo NATO pod ustavnoto ime, ne samo Bus, tuku i Merkel ne podrzuva!  E da im gi vidam licata na grcistataголема%20насмевка

Изменето од moira - 02.Април.2008 во 22:33
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 13:43
Очигледно не следиш вести, тоа беше дел од вчерашните изјави/вести/коментари пред претстоечкиот самит.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 13:10
aj ne tropaj gluposti,ti si mu bila potrebna na bus ?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 11:07
Само проблемот е што Ние сме му потребни на НАТО, (а не НАТО нам) па Буш по секоја цена гледа да не пикне. Јасно си кажа вчера, бидејќи многу членки на алијансата ги повлекле своите трупи од Авганистан, и тоа како му е потребно наше членство.тага

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 11:05
Нормално, НЕ за НАТО, ДА за уставното име.

Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 08:14
Originally posted by xxll xxll напиша:

DA ZA NATO NE ZA USTAVNOTO IME....

Ovoj albanec li e ?

Bas im e Galje za Mk.  Si imaat tie drugi drzavi....загриженост
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 01:12
http://youtube.com/watch?v=dGOJJHSL__s 
c.c.c.c.c.c.c.c..c.cccccccccccc sramota
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 00:05
DA ZA NATO NE ZA USTAVNOTO IME....
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 15:20
Originally posted by biljana.madrid biljana.madrid напиша:

Eve jas sto mislam (mozebi ke mi zamerite, ama sepak...) So dusa chekam da ne ne primnat vo NATO pa da gi prekineme ovie S_M_E_S_N_I razgovori za imeto. Mi se zdosadi veke.... gorna, dolna, vakva, takva  makedonija лутина.

Pâ koj se grcive da ni go menuvaat imeto... Ako ne mu se bendisuva nivni problem e ne e moj...
Uste koga sme pochnale da razgovarame za imeto (mislam 1995 god bese) uste odtogas sme gi zafrknale site raboti. Ne sega. Uste togas se zakopavme vo toa FYROM i sega me mozime da izlezime. Uste od togas sme ja utnale sansata za NATO kako Makedonija... a ne sega.

Uste od taa 1995 god sme im dale prichina na Grcive deka ¨imeto e problem¨ sednuvajki na masa so niv da razgovarame za imeto nase... pa sega koj ni e kriv.

I jas sakam vo Nato...ama...

Nemame nie politichari za drzava vodenje....тага  

Не можам а да не те пофалам јасно и гласно почитувана колешке...ти директно навлезе во сржта на проблемот (сега и) наш..а порано туѓ!!!
КОЈ ГО Е ТОВА НАПРАВИЛ..е мојот „потпис„..алудирајќи индиректно на оној кој ги закашка(л) сите овие „манџи„..околу Библиската земја Македонија..за која ич пари не би дал...
А тој ...си ужива во дебелата му пензиичка сосе сите привилегии кои (воопшто и не) му следуваат..како човек кој ја зацрни државата..а според некои дури и ја „обели„..
Прашање е само на вкус..да се дикутира ...мислам за белилото..нели?
А јас (но и други) воопшто не се расправам(е) за вкус(ови)...
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 09:47
Eve jas sto mislam (mozebi ke mi zamerite, ama sepak...) So dusa chekam da ne ne primnat vo NATO pa da gi prekineme ovie S_M_E_S_N_I razgovori za imeto. Mi se zdosadi veke.... gorna, dolna, vakva, takva  makedonija лутина.

Pâ koj se grcive da ni go menuvaat imeto... Ako ne mu se bendisuva nivni problem e ne e moj...
Uste koga sme pochnale da razgovarame za imeto (mislam 1995 god bese) uste odtogas sme gi zafrknale site raboti. Ne sega. Uste togas se zakopavme vo toa FYROM i sega me mozime da izlezime. Uste od togas sme ja utnale sansata za NATO kako Makedonija... a ne sega.

Uste od taa 1995 god sme im dale prichina na Grcive deka ¨imeto e problem¨ sednuvajki na masa so niv da razgovarame za imeto nase... pa sega koj ni e kriv.

I jas sakam vo Nato...ama...

Nemame nie politichari za drzava vodenje....тага  

Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 00:14
Јас мислам дека на 4.4.2008 Р.Македонија ќе добие покана за членство во НАТО.Американците се живо заинтересирани да влеземе во НАТО и веројатно и така ќе биде. Тие знаат да ги затворат преговарачите во една соба и по секоја цена да се дојде до решение.Оваа администрација на Америка повеќе ни е наклонета нам, сетете се на Клинтоновата администрација, на чија страна беше. Подобро сега да влеземе, одошто по некоја евентуална промена на владата во Америка.ИНАКУ ГЛАСАВ ЗА МАКЕДОНИЈА,но сигурен сум дека ќе извршат силен притисок.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.