|
СРЕДБА НА ПРЕМИЕРОТ ГРУЕВСКИ СО ХАШИМ ТАЧ |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Октомври.2008 во 20:15 |
||
ne mesaj vera so politika...kaj se mesa bozica so prostitutka(k*rva)... Изменето од nema sto - 10.Октомври.2008 во 20:16 |
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
Dardania
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вашингтон го поздрави признавањето на Косово
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
така треба
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еј Асане немој гол, срамота е. Не си на нудистичка плажа. Политика ти е ова- а не филозовска демагогија. Облечи купаќи, ем ради стидниот дел ем да не се преладиш па ќе треба да те дупиме- пардон буцаме. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e pa ne , jas ne sum gol Asan i ne odam kade nekoj ke me potera ako ne mi se svigja , a uste pomalku ako toa ne e dobro za mene i me ponizuva. samo onie bez pamet gi secat grankite na koi sedat. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja, ja gospon novace, Se veda............mamo veliko zamudo. Изменето од orlov - 16.Февруари.2008 во 19:56 |
|||
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А закај при нами е запрто.и нич не ве??? Се веда ...мамо велко замудо!!! |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А to k nami zaprto je. Nik nich i nikaj ne ve. Mi to ga ne bom videli. Se veda. |
|||
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бомо видели..рекоа Словенците..ииии потоа си влегоа во ЕУ... |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кукавици се и плачковци. Ако беа храбри нема да плачеа и 2001 само да бидат во власта. И сега плачат за власт. Но слатинецот- нивниот им претседател како тргнал бргу ќе се сопне. Сака вождот..... нивни на три........ сака....стола..........да седи. А кој ќе го наседне не се знае. |
|||
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немој да им го „закачаш„ прецедникот..оти веднаш ќе ти „рипнат„ племе од некој си црвенокошци.. |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Голем срам е тоа ДА. Но и дека е голем срам и од претседателот на РМ кој исто вчера изјави дека неависноста на Коеово ќе оди заедно со другите ме наведува да мислам дека пакетот заеднички им е спреман а ваму као демек не се блиски. Како и да е македонскиот народ ќе биде изманипулиран и повеќе од сигурно втурнат во нова војна. |
|||
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Случајно нели.... и ти да не си еден од тие....со свирчињата..вработени во сдсм фабриката?. Турците тоа го велат вака...дека: Каде сите ...тамо и гол Асан.. |
|||
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aha, tvojot odgovor, site se frlaat vo Vardar, pa i jas.... |
|||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |