![]() |
|
што се случува со фото идивиди? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 20> |
Автор | |||
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Мај.2008 во 20:39 |
||
Трпение - спасение!
![]() |
|||
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|||
![]() |
|||
itan14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ej, na mojot rodenden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
janevskiR ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
||
али најважно е што интензивно се работи
![]() Тема: Beta verzija na foto.idividi.com ??? Испратена: 14.Септември.2006 во 14:27 |
|||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
|||
![]() |
|||
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
janevskiR ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
||
Имало и позитивен аспект јеееееееееее!!! ![]() бог да чува (пак ќе речам, во emoticons фали човече што се крсти) |
|||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
|||
![]() |
|||
Перун ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2005 Локација: МК Статус: Офлајн Поени: 1141 |
||
Ако се гледа од негативен аспект, во право си.
Сепак, досега немало други „газди“ кои одвоиле време и енергија за да направат и администрираат со години ваков непрофитен сајт.
Ако се гледа од позитивен аспект, интензивно се работи на сосема нов сајт во консултација со најактивните членови. Сите ние го очекуваме веќе долго време. Верувај ми, критиките, после толку време, го вродат со плод. ![]() Изменето од Перун - 02.Мај.2008 во 14:28 |
|||
![]() |
|||
photo-soulz ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 53 |
||
не знам зошто сите губат толку енергија да се објаснуваат до бескрај работите - кога на сите им е јасно дека луѓето кои го основале овој сајт воопшто не се грижат за потребите на корисниците т.е. ич не им е гајле за што се прави муабет овде... единственото нешто што ги интересира е бројот на посетите и промоција на Македонски Телекомуникации...
...пак ќе речам - концептов на овој сајт е застарен и примитивен (како и платформата на која е направен) бидејќи секогаш треба да се чека некој "главен" да ги засука ракавите и да ги подобри работите (да го среди сајтот) -- за разлика од другите посовремени сајтови каде се оди повеќе на - user generated content, модуларност на сајтовите итн итн - каде практично самите корисници се "газди" на сајтот - тие одредуваат како ќе изгледа, што ќе се прави на него итн... ...ај да се надеваме дека некој ќе свати дека и овој сајт треба да се направи таков .. |
|||
![]() |
|||
Bob Rock ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
||
"
• Синоќа во Стара железничка беше отворена изложба на фотографии од Цветко .. Излозбата за Тоше Проески во Кичево • Комеморативната изложба на фотографии од Тоше Проески на ЗФМ е отворена во Музејот во Кичево. .. Изложба на фотографии во Кичево • .. " izvadok od naslovnata na foto idividi..videte go datumot od "najtaze" novosta... kradeni fotki? koga?kade? na idividi?! nema shansi! ...sega i so exif gi naucivte da postiraat... |
|||
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
|||
![]() |
|||
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
||
I zaso seuste stoi kradenata fotka na naslovna? Ima li administrator na sajtov ili e ostaven sam na sebe?
|
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
![]() |
|||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
||
трето фотографираш :) |
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
![]() |
|||
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
||
I jas se vrativ na foto.idividi.
![]() Kolku sum dvolicen - strasno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
![]() |
|||
Glecin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
||
ne znam sto da kazham......vekje e zamorna temava......razgovarano e so foto.idividi.....rekoa deka kje gi sprovedat promenite vo naredni mesec-dva....tie sme koj sme .....se znaeme podolgo vreme....koj kako dishe...... dosta e vekje nadmudruvanja na temata..... nema da proizleze nishto od ovoj round table discussion...that's for sure....!!
Prikazhete neshto, kazhete neshto, borete se protiv nevkusot, shundot i sl. i toa e toa....vekje ne diskutiram na temava.....shto se tiche mene ...mozhe da se brishe.....!!! Pozdrav, I.S |
|||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|||
![]() |
|||
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
||
...
Изменето од сашо - 29.Април.2008 во 17:07 |
|||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|||
![]() |
|||
Glecin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
||
" zatoa shto "iskusnite" (vo smisla kako shto samite si ljubat da si se narekuvaat na sajtov ili forumov) odamna ja skontale fintata, daj 3 komentari na koi ima poluangliski polutehnicki polurecnik em kompliment pridruzen so 5ka... dzam! "
.....mnogu lugje kje se najdat vo ovoj komentar....lichno JAS na primer....koristam anglosaksonski frazi.....! Zatoa treba da si poprecizen na kogo mislish...Znaesh kako beshe onoj vicot....iminja prijatele iminja.....!! Ako se odnesuva na mene da odgovaram ako ne...bidi vnimatelen da ne pomislam deka se odnesuva na mene......!! Pozdrav I.S |
|||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |