|
дилема за избор на мобилен |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
kkxenon
Нов член Регистриран: 08.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Мај.2008 во 15:41 |
Сакам да го купам па ако можете пишете ваше искуство.
Што читав по нет ми изгледа на добар телефон само незнам каков е во еднос на W810 и K550. Ги имам споредено екраните на W810 и K550 и 810 има подобар, што мислите за екранот и камерата на W610-кава? |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te podrzuvam Nokia definitivno
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Н73.......
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
eva1
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki mi treba sovet.Sakam da kupuvam telefon, no sum vo faza na biranje. Ne mozam da se odlucam pomegu nekolku modeli na mobilni
SAMSUNG U700 ili 600
SONY ERICSSON K800I
NOKIA N73
Ve molam za komentari, a dokolku nekoj koristi mob od ovie modeli neka pise mislenje.
FALA ODNAPRED I POZDRAV DO SITE!!! Изменето од seka - 18.Јуни.2008 во 16:23 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na D900i... ako go rabotis mnogu, na primer poraki telefoniranje, slikanje, igri igranje, togas mi drzi okolu 3-4 dena, ako ne go rabotam mnogu togas 7-8 dena... licno kaj mene... so orginam baterija se razbira..
|
|
ivce
Нов член Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas licno go imam momentalno SAMSUNG D900I, i pretadovolna su...samo nemoj da zaboravis deka samsung so bateriite mnogu slabi se... a inace od Samsung i Sony Ericson prezadovolna sum
|
|
ivce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.samsungmobileshop.co.uk/sim-free/samsung/d840-sil ver/ (NA OVOJ LINK IMA SLIKI OD D840) pa ako sakate poglednete gi i daj te ocena dali vi se sviga
Изменето од ivce - 28.Декември.2007 во 00:43 |
|
ivce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge ve molam za sovet.Sakam da kupuvam telefon(ne mi e tolku itno)megutoa sum vo faza na biranje.Problemot e vo toa sto ne mozam da se odlucam pomegu ovie dva modela na mob SAMSUNG D900I ili SAMSUNG D840.Cenata im e ista megutoa D900i ima 3megapikselna kamera a E840 2 megapikseli megutoa teloto mu e metalno(pricina sto mi s e sviga poveke).Aj pisete gi vasite komentari a dokolku nekoj koristi mob od ovie dva modeli neka pise mislenje.FALA ODNAPRED I POZDRAV DO SITE!!! Изменето од seka - 18.Јуни.2008 во 16:39 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne se odkazuvam od sonyericsson, ama go imam i lg kg800 lg-to navistina ima super dizajn i meni ama baterija tapa. sledniot sto ke go kupam sepak ke bide sohyericsson. fala za sovetite
|
|
sdan
Нов член Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Priateli fala vi na sovetite ama jas nemozev da mu odoleam na telefonceto......KONECNO GO KUPIV!!!!!....Eve gi moite vpecatoci,KONECNO GO RESIV PROBLEMOT SO GOLEMINATA NA TELEFONOT...LGto E STVARNO PREMNOGU LESEN I PREMNOGU TENOK I MAL APSOLUTNO SEGDEKA MOZAM DA GO NOSAM,VO ODNOS NA OVA SUM PREZADOVOLEN......AMA IMA I RABOTI KOI GI IZGUBIV,KAKO NA PRIMER BLICOT,KAJ LG BLICOT E ZA NISTO,KE MI SLUZI SAMO ZA SIJALICKA,KAMERATA NA DNEVNA SVETLINA VADI RECISI PODOBRI SLIKI I OD K750,AMA VO ZATVORENA PROSTORIJA SLIKITE SE BLEDI,BATERIJATA E POSLABA OD NA K750!!!!1ZNACI IZGUBIV BLIC ,A SO TOA I SLIKANJE NOKE A ISTO TAKA I IZDRZLIVA BATERIJA,AMA OD DRUGA STRANA DOBIV EXTRA DIZAJN NA KOJ SEKOJ KE POZAVIDI,PODOBRA KAMERA(SAMO NA DNEVNA SVETLINA),LCD EKRANOT POKAZUVA MNOGU POZIVI BOI ODOSTO KAJ K750 I SL.Vo sekoj slucaj sum prezadovolen od telefonot,ne mi e jasno kako moze vo volku mal telefon da ima integrirano tolku funkcii,jas mislev deka kamerata ke bide ZA NISTO ,ama ne e bas taka!!!!FALA STO NAJDOVTE VREME DA PISETE,ako ve interesira nesto za telefonov slobodno pisete i se iskreno ke vi kazam!!!POOOZZZDDDRRRAAAVV
Изменето од sdan - 30.Септември.2007 во 19:35 |
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sony eriksson K750i mozam da kazam deka e mnoooooogu dobar telefon, go koristi tatko mi, a jas mu go kradam koga treba neshto da sliknam ili da snimam zashto vadi preterano dobri sliki slicni kako od digitalen aparat. E sea za toj LG KE820 neznam a za na izgled tocno deka e poubav od K750i, rasprashaj si se ... pa odluci
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат ја користам К750i и ЕПТЕН сум задоволен од телефонот КАМЕРАТА Е ЅВЕРСКА
БЛИЦОТ Е ЕКСТРА
ЈАКИ ФУНКЦИИ ТЕЛЕФОНОТ СИ Е ТОП
Ама овој изгледа подобро од К750i...ке ѕирнам некои сајтови или нешто слично па ке ти кажам мое мислење
|
|
|
|
sdan
Нов член Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijateli mi treba vasata pomos????Neznam dali nekoj od vas go ima modelot na LG KE820,ako go i koristi veke nekoj ovoj telefon GOmOLAM da gi pise svoite vpecatoci za ovoj mobilen,kako na priper dali slikite slikani so kamerata se dobri i dali blicot e dovolno moken da osvetli noke!!!!Inace momentalno koristam sony eriksson K750i....telefonot ima ekstra funkcii i ekstra kamera,kako i mnogu moken blic...ama mnogu e debel,pa poradi toa se resiv da go zamenam za LG KE820...ama seuste ima edna prepreka...se plasam deka kamerata bi bila polosa odosto kaj K750,a isto taka i blicot se plasam deka ke bide poslab!!!Taka da VE MOLAM ZA POMOS ...DALI DA GO ZADRZAM SONY ERIKSSONOT ILI DA GO KUPAM LGto????Pisete sto e mozno pobrzo ....zasto telefonot mnogu mi se sviga,otsekogas cekav da izleze tel.so vakov dizajn i da go kupam zasto sekogas imam problemi so smestuvanjeto na telefonite....ama sega stvarno se mislam?????FFFFAAAALLLAAAA!!! II POZDRAV DO SITE |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |