|
Неуспех |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Февруари.2013 во 18:09 |
|
Кога може да падне, треба да му вели: „ Не доле! Џиш! Какано! “
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и неуспехот може да биде личен избор
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешко се ограбува продавница за оружје, имаат оружје
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неуспех не постои.постојат само луѓе кои се..предаваат....
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обично премногу се кршам при некој сопствен неуспех. Не си ја гледам сопствената вредност ставам превисок лимит за тоа што е вредно и мене сето тоа ми се гледа недостижно, а јас секој ден сум во некој залуден обид да бидам совршена за некој да ме потапша по рамо колку сум добра. Трагично. Секој неуспех е толку поразителен и дозволувам да ме крши до тој степен што не ги ни рачунам оние успеси кои и те како заслужуваат голем дел од моето внимание. Време е да сменам нешто, да се помирам со фактот дека не ме бива за се (мислам, арно се сетив и на ова ) и да се олабавам во животов. Секој неуспех не е крај на светот мме.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zhelbite se venchani za neuspesi a zhivotot e panta rei
ako zhelbata postanuva cel na zhiveenjeto., zhivotot e promashen a ne celta ., taa e tuka i cheka promashuvanjeto kreira i generira novi obidi povtoruvanje na starite greshki., a sopstvenoto kreiranje na emocii ne e nishto drugo do zadovoluvanje na egoto ako e i/ili ne e togash neuspesite pottiknuvaat zhelba za uspesi |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zhivotot baziran na zhelbi e venchan i za neuspesi.
Zhelbata ragja vrzuvanje (attachment) koe postanuva cel na zhiveenjeto, a celta od bezbroj prichini mozhe da bide promashena. Promashuvanjeto na celta se dozhuvuva kako zhivoten neuspeh, a toa ne e nishto drugo tuku sopstveno kreiranje i generiranje na negativni emocii. Ako toa e taka, togash ne e teshko da se vidi kako chovek mozhe da se spravi so dozhivuvanjeto neuspesi. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako del od sekojdnevniot zhivot. Ne mi krivo koga dozhivuvam neuspeh, a znam deka sum dal maksimum od sebe si.
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga dvorot e ukrasen so sjaj.,.. togash polinjata se polni so plevel.....
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zeni, pa kaj si ti |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што да правам кога ми е слаба точка ....... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hepsuen- vaka nekako bi bilo
|
||
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неуспех-успех превртен наопаку.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |