![]() |
|
Проценка |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Октомври.2011 во 22:57 |
Нова шема е да се употребува повисока состојба на свест при проценка и добивање првични информации за одередена личност е тоа- како ја чувствуваш, со која боја и зрачи Аурата
![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toa ne e od mrza...toa e so namera....procenil deka ke sakame da go chitame i so takvo pishuvanje...
inaku da ne sum off od temata pa da me izbrishat.... izgledot e nebiten .... ne veruvam na prviot vpechatok....velat deka e biten...no vo posledno vreme e nekako precenet...bidejki lugeto nauchija da doagaat spremni na procenka...da glumat deka se neshto shto ne se...i za kraj se obiduvam da nemam predrasudi kon nikogo..... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
A da ne te mrzi space da stisnes slucajno? Si gi napnav ocite.
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
imaednaprikaznazaoniestonikogasnesezaebale.mozebinekogaskeimamraspolozbadajaistipkamsorazdelokmegjuzborovi
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Aje ne tuku laj, pa ti ako ne procenuvas, ne znam koj drug
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Abe ajde...
![]() Procenki,kalkulacii,predviduvanja i Baba Vangja... ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Епа тоа его веќе... преку таквото... А си лепам па јас се што ќе ми се рече
![]() ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
I jas se soglasuvam deka ne treba rabotite da gi sfakjame lichno. ![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Се е толку индивидуално.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
И како гледаме на работите. Како ќе процениме дадена индивидуа во голема мера зависи и во кој момент самите ние се наоѓаме. Во фаза на депресија, речиси секоја индивидуа што ќе биде порасположена и посупоритивна ќе ја процениме како добра за нас (а може баш да биде обратно) . И обратно, кога сме екстатични, секој некој што малку ќе биде клапнат, ќе го процениме како намќор (може само да е уморен).
|
|
![]() |
|
Мислам дека како битија не проценуваме лошо, туку колку си веруваме?
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
... zatoa i se veli " Kolku lugje, tolku chuda ".
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Sekoja procenka e individualna, ako za nekoj nekoja edinka e dobra, za drug ne e...
|
|
![]() |
|
Ne procenuvam najdobro.. ili ne im veruvam na moite procenki.. sho ja znam
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |