![]() |
|
Машка анкета: Готвите ли? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Ноември.2013 во 14:48 |
зафатени се бе, ручек прават ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Слабо кувари
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Следниот пост на темава го очекуваме во 2016 година...
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Да видиме кои од форумџиите ги бива за готвење, освен Емил
![]() |
|
![]() |
|
crazy. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Барем еднаш неделно готвам
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Си занам ама не се експонирам
![]() |
|
![]() |
|
jinx ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
секој ден..........зошто тоа ми е работа........
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Ednash nedelno ako se pogodi nikoj da nema doma pred ruchek.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Би сакала тој што ќе ми биде маж, добро да знае да
готви, а јас нема да му се мешам многу ...!!! само ќе му кажувам што сакам да ми зготви ...!!! ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mene mi licit
ako sakate dbro da se najadete barajte masko da skuva zenite ne gi biva za kuvanje oti toa im e rabota a mene mi e toa HOBI Изменето од anakin - 26.Јули.2009 во 13:01 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
ne... ne mi lici.
|
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Da opredeleno gotvim.Prvo zosto takva mi e profesijata.jas sum kuvar i vtoro zosto zivim sam i mora da jadem nesto
![]() |
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
ne se somnevam najdobrite kuvari se mazi. jas gotvam oti mi pricinuva zadovostvo a dali ke go jade nekoj toa sto sum go zgotvil ne garantiram ![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |