![]() |
|
Fotografii od skopje i makedonija |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Февруари.2008 во 18:00 |
може да ми се објасни зошто ми се бришат постовите и кој тоа ги брише?
![]() ![]() ![]() не кажав ништо надвор од темата, нити пак навредив некого! Не може модераторите да се однесувате како ви одговара на вас Изменето од OUST - 01.Февруари.2008 во 18:35 |
|
![]() |
|
coolio ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3612
vidi i u moj profil moze ke najdes nesto sto e potrebno , mislam ako pomaga ;) |
|
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
|
![]() |
|
zatko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Vo vrska so mojot web,prviste sto ste mi kazale,dosega nikoj se nema pozaleno jas odam nekolku pati denot nisto ne stanuva otprilika 100 hits imam denot
ama kako sto velat mora da ima prv pat,blagodaram za informacijata ke im kazam na deckite sto se po taa rabota ![]() http://www.blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
![]() |
|
zulu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 57 |
ne me izdavaj odma.
a kaj da e chovek vo 12:30 vo raboten den ako ne na rabota?
![]() |
|
![]() |
|
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
ti od rabota surfas a? zali se kaj IT admin-ot
![]() |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
![]() |
|
zulu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 57 |
a propo sajtot na Zatko
mene ova mi go javuva sweeperot.
Zatko proveri si shto e rabotata
Virus Detected
http://www.blissvp.com/ If you feel this page is essential for work, please contact IT Support.
|
|
![]() |
|
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
i sea ? sto se sluci ? uste trae "oglasot"? , najdovte ? trebaat ushte ?
|
|
![]() |
|
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
amanito, ti me barase na skajp be snosti?
![]() |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
![]() |
|
vrzalec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Mojte fotki se vo glavno pejsazi od ubavinite na Makedonija, e sea kolku mozat da ja pretstavat vo pravilno svetlo vidi sam.
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=5086 Pa ako ti se dopadne nesto, kazuvaj!!! |
|
![]() |
|
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Belkim nema! Ama koga ke go doznae da ne im e Kasno :) |
|
![]() |
|
Samoil ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Jas imam ubaj od Ohrid-vecerni sho ne mi se postiraat.Eve ti meil celeskis@gmeil.com Osven ako ne ti e kasno sega, ama jas sega vidov.Poz.
|
|
![]() |
|
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
![]() http://www.blissvp.com Zatko imas bug na sajtot, imeno otkako prelistuvas fotki i kliknes na "select album" i te vrati na menito kaj shto se biraat fotki "Poznati faci" "Macedonia" ili "Svadbi" ne mozes da kliknes na kategorijata od koja shto si doshol, na primer gledav fotki od makedonija i se vrativ nazad za da izberam druga tema, ama uz pat mi tekna deka sakam da vidam edna povtorno i ne mozev da se vratam ![]() Изменето од hypertech - 31.Јануари.2008 во 19:47 |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Of lele... ke ne pretstavuvaat pred EU, na posleden moment spremaat prezentacija, gledaat deka nemaat dovolno sliki, baraat sliki ama ne znaat kakvi baraat (pejsazhi, arhitektura, istorijski spomenici, lugje, arheoloshki iskopini, zemjodelie, indistrija...), vo posleden moment trchaj po prijateli koi ke trchaat po nivni prijateli, drzh ne daj...
Izvinete, znam deka nishto ne pomagam so ovoj komentar, ama ne mozhev da izdrzham, a da ne zaklucham deka, od koga ja napushtiv republikata, nekoi raboti apsolutno ne se smenile nitu za eden stepen. Belkim EU toa nema da go doznae. ![]() |
|
![]() |
|
itan14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 545 |
Od kozjak panoramata sto e na foto.idividi mozam da ti ja pratam, ama e 17MB. Ako treba, kazi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |