|
Како да се смирам со...!? |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Февруари.2008 во 23:21 |
Shto znam. Tie raboti lesno se pravat a brgu se slucuvaat no do korekcija teshko ide. Dokolku se partnerite seriozni. Dokolku ne se togash se e haj huj.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brao be..stvarno ubav sovet,i toa od masko vaka daden..i ja istoto bi go preporacala,da i se izvinis,i da napravis esto da ja povratis doverbata..pa sea ako ne ti uspee kako so vika Sandanski ne e ni prva ni posledna..ama ako vistinski ja sakas kako sto vikas ke se potrudis da vi uspee |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееее !!!!!!!!!!! што ви викав јас во темата http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3752,..... дека љубовта е слепа....... п.с иако мислам дека станува збор за недозреаност...... |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тебе сине никој не може да ти помогне можеби времето ќе те дотера а можеби и не, јас лично не верувам |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurna sum deka e glupava
|
|
legijate
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
INACE KOLKU ZA INFORMACIJA SE SMIRIV SO DEVOJKATA...HAHA...FALA NA SITE STO POMOGNAA
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобар совет ти е да и ја кажеш вистината, дека не си и верувал, дека си бил неосновано љубоморен и дека кога си љубоморен, без разлика дали е тоа основано или не, ти веднаш правиш некакви филмови за да видиш како она ќе реагира итн итн. Па ако те прифати таков добро, а ако не, ќе си бараш некоја шо ќе те толерира
Или пак промени се, друго чаре нема
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До каде е работава, три дни и три ноќи чинам минаа...
Се извлече ли, редно е сега да ни кажеш |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da poseti postar cicko so bel mantil ?
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само едно прашање, каква требаше да и биде реакцијата во случај вистински да те сака? Да ви долета во прегратки на тебе и на другарка и? |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
побара помош и го снема........ знае дека ако дојде ќе почнеме ние женскиот дел да му СОЛИМЕ ПАМЕТ.......
па не сум му јас крива кога не ја мисли пред време,.... трет њутнов..... за секоја акција има и реакција.......... |
|
Сандански
Сениор Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај олабавете малку тука сме да му помогнеме на човеков а не да го омаловажуваме и да докажуваме дали бил глуп вака така. Од мој агол Пријателе, извини и се од се срце, кажи дека си згрешил, и дека нема да се пофтори тоа. ,Направи нешо шо ке ја импресионира во името на љубовта ,поздрав од мене брат и немој да очајуваш брат.Па на крај на краевите ни прва ни последна
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si ... 100% .... a inaku , nie Makedoncite ne sme voopsto seirdzii ... no sto si vo pravo toa e vistina ...
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |