|
LIVE RADIO |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Јуни.2013 во 01:08 |
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Antena 5,bayern3
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo posledno vreme najcesto AOL Radioima nekoi dobri 350 stanici za sekoj vkus i raspolozenie..
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најмногу ги слушам Antenna 5 , City Radio, Club Fm
|
|
-Niki-
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е верно! Радио Штип е супер, доказ за тоа е што јас од Скопје го слушам. |
|
Ja поддржувам кампањата АБОРТУСОТ Е УБИСТВО и така треба да се третира. Вистинските жени не абортираат
www.abortionNO.org |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bate mene rap mi pushtat sekojpat city radio od 23 do 24 i u taj moment ucham i bash mi e cool kako u palata se chustvuvam...
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пффф и ја како типичен штипјанец велам радиото не го бива...
|
|
dimcej
Нов член Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://radovis.listen2myradio.com/
Prvo Nezavisno Makedonsko Internet Radio ----- RADIO DJ ------- Radioto ke raboti sekoj den i na istoto ke bidete vo moznost da slusate najrazlicna muzika(osven Folk).Ke raboti od 8.30 do 22 casot.A vo periodot od 19 do 22 casot slobodno ke mozete i da si poracete i svoja pesna preku messengero na samata strana na Radioto.Istotaka sekoj koj sto ke pobara i mp3 na opredelena pesna ke moze bezplatno da ja dobie.Za nacinot na dobivanjeto na mp3 fajlot dopolnitelno ke vi objasnam na messengero na internet stranata na Radioto.Pozdrav do site. Изменето од dimcej - 30.Март.2009 во 18:15 |
|
fini993
Нов член Регистриран: 25.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONLINE РАДИО КРУШЕВО http://rkrusevo.mkd.net/ & http://onlineradiokrusevo.4t.com ПОСЕТЕТЕ НЕ |
|
Mortisha
Нов член Регистриран: 28.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано слушав, ама више се откажав и од нив! Чат-пат пуштаат по некоја добра песна, ама повеќето е комерцијала... Слушаш и незнаеш дали е Life или Antena5!
|
|
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ама топ се песните иако треба да сменат нешто во тој "Playlist" |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дапп... порано беа порокерско радио, се искомерцијализираа и они.
Ваљда фондовите преку донации им секнаа па сеа мораат да се приближат со стилот кон Антена 5 и сличните радија за да продаваат рекламен простор. Сега за сега Тојота драјв тајм им е изгледа ударна емисија за правење кеш. Инаку навечер со тоа ретро попот и старите рок песни веќе досадни се. Изгледа имаат ставено плеј листа на компјутер за да свири од 12 до 8 сабајле. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |