|
ЕФТИНИ ДИГИТАЛЦИ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јануари.2008 во 19:16 |
Safra,
sajtot i namalenata rezolucija sosema dovolno steta ce nanesat na fotografijata za testiranje (izjavi po prasanje na kvalitetot na aparatot) vrz osnova na objavenoto da ne bide bas adekvatno resenie. Fotografijata ja vidov, generalno e OK, no ne me "povlece" da komentoiram (barem denes). Na sajt ostavam komentari na fotografii, ne aparati. Slobodno pusti mi 2-3 fotografii (full resolution) na mail i ce ti odgovoram na mail. Pozdrav, Mire |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки еве вчера успеав да сликнам нешто со S1Is. Ја ставив во Фото-Идивиди. Ја нареков ГОЛ ЧОВЕК. Само малку и додадов боја и контраст. Ѕирнете ја. Тоа е од рака, без сталак. Ме интересира мислењето за Canon-нот...Ќе има и други фотки
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9239 П.С. Знам дека малку нема острина но тоа е поради тоа што користев малку zoom а бев преблизу до дрвото .Имам и други фотки кои имаат добра острина. Ќе ги пратам и нив деновиве Живи-Здрави Изменето од safra - 28.Јануари.2008 во 11:40 |
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 16.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо посебно Александар само сакав да дадеш коментар за сликите
Фала ти Mire на коментарите без разлика какви се. Од грешките се учи.. |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури сега го загледав коментарот. За мене се однесуваше? И за што?
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dimitar, na pcelickata bas i nemam sto da ti kazam, no ti ostaviv komentar i na Zalezot http://www.foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=38372
Voobicaeno sum prilicno otvoren vo komentarite, ne zameraj. Takov mi e stilot, sosema dobronamerno e ... a i se tuku ce se najde ponekoja troska dobar sovet i vo toa |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок пријателе..Ова со фотките е чисто онака..Ке ве известам кога ке пратам фотки од S1IS..Онаа залезот на сонцето е со него сликана ама таму нема што многу да се види. Видов имаш сликано со А75...денес пратив нова сликана со А70. А со новиот и не сум излегол на терен..само онака од прозор што фоткам..Се некако немам време-но ќе најдам време викендов што следи..
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Димитар, по овие две фотографии неможе да се оцени квалитетот на фотографијата како фотографија.
Инаку, убаво забележан момент е скокот на моторот.
|
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Димитар Мијов
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9239 (го поправив линкот да може да функционира) Александар_А Изменето од Александар_А - 24.Јануари.2008 во 10:58 |
|
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9239
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е вака знаеш што ќе ни отвори? Нашите фотки.
Дај го линкот ама без да си логиран, или кажи под кое име и презиме да те бараме.
|
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://foto.idividi.com.mk/myphotos.asp
мислам дека ова го бараше Mire |
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александар - Твое мислење друже А????
Фала САШЕБТ - имаш добри фотки |
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo ova portfolio ima lud javac, a i komentar od mire
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9239 |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Safra, pusti link do portfolioto ... nema valjda da ne macis da gi barame niz sajt po ime na fotografija (ne ti znam ni ID) |
|
|
|
safra
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мире сега те видов дека си пишал...Благодарам на советите...Ке се обидам да ти пратам некои оригинални фотки...По долго разгледување и споредување со предходните мои дигиталци сватив дека сум во заблуда со тоа што мислам дека апаратот има некаква оптичка мана..Сепак ке те контактирам за стручен совет.ОК?
Секогаш сликам во М-мод 2048 х 1536 со superfine Што се однесува до А70 има полесен и подобар макро режим.Дефинитивно |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |