|
ВМРО - ДПМНЕ со највисок рејтинг |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јуни.2011 во 16:15 |
|
Мислам дека такво прашање неможе да добие никаков одговор кој би бил рамноправен или оправдувачки... На такво прашање да би бил некој друг, би одговорил, ВМро се најдобри и толку... И би те извадил од кожа... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А небулозата диктатурата и крајниот притисок оди до таму,што веќе има и голем проблем со однесувањето на овие исподпросечни ДПМНЕ-овци.
Знаеме дека имаат маалски штабови,поминувам покрај нив ,ангажирале(тоа е стварно невкусно се знаеме,тука од маалото),од лица кои се ментално и со знаме веат,ли веат,а ваму ја пуштиле ВМРО наша иднина,корни песна сите се весели,ете тоа е партија на власт со дунстери. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Albanian
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali sme tolku glupi ili se pravime taka
vo programata na naj golemata partija vo MK pisuva deka slepite nema da platat patarina a seuste nikoj ne reagiral |
||
ivan_mar
Нов член Регистриран: 27.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ECohUlY1y-E&feature=related
eve go rejtinkot |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера ВМРОвец ама од оние првине ми образложува колку е добро под владение на ВМРО. Му велам-батали политика кажи ми како сте по дома.Ги вработи ли барем децата? Гордо ми објасни -Аааа синот е во Канада, се ожени со Србинка. Добро му е. Внуката ја слушам на скајп, меша српско-македонски ама арни се. Многуууу им е убаво, сега и ќерка ми ќе оди. Не и се работи тука за 200 евра, непријавена. А твојте? Епа и мојте ќе одат-за Америка. Сега малиот, по некое време и големиот со девојката. Нема работа-мораат. Трет пријател кој не слушаше внимателно само не праша- А велите убаво е во Македонија а? А зошто децата ви бегаат од оваа убавина? Море чурук луге- фалите Македонија ама другите да ги “уживаат благодетите“ на таа убавина. Вашите навреме си ги тргате а? Не му оговоривме на човекот. А што да одговориш на такво пашање? Хипокризија ли е, нели е, незнам. |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хипокризија? Зошто? Знаеш што значи хипокризија.....? Добро си приметил, навистина мислам дека македонците се сеуште со ниска свесност за себе како народ, поточно дека колективна самосвест овој народ сеуште нема. Особено политичката свесност е на ниско ниво, скоро примитивно ниво. А кај и да е, со оглед на тоа како се водат политиките кај нас, се наметна и преиспитување на идентитетот, па произлезе дека македонците се збунуваат за тоа кои се и што се. Потоа, со оглед на целокупното функционирање на системот и економијата, т.е. хаосот и сиромаштијата придонесуваат да замира културната свесност и особеност, науката е во застој, значи се што е вистинско обележје или вредност на еден народ или е во застој или се изменува. Да не се разбереме погрешно: не дека овој народ не е вреден за повеќе...напротив, да беше така, немаше воопшто да дискутирам сега тука. Едноставно сметам дека на оваа земја сеуште не и се случил...народ. И тоа не е потценување, туку по мене една сурова реалност. Изменето од Kali - 22.Мај.2011 во 16:46 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a shto ima pa da se diskutira za neshto ,
...za shto ne vredi ni voda da pushtish,
....za da go odnese,...kaj shto vekje iodat takvite ''stvari''!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Типично вмровски... кога неможе да дебатираат тогаш одма преоѓаат на личен атак, за 2-3 збора... а сето друго предочено, не сакаат или неможат да го противречат...Една лента на рипит не создава здрави темели.... тоа е тоа што го иритира народот, создава раздор... и да вистина е дека дел од народот кој не се согласува со нив подлежи на репресии.. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кали, на неколку пати кукаш за тоа каков ти бил народот на кој припаѓаш. Мислев дека тоа се случајни манифестации во некои дискусии, ама гледам дека е тоа систематска појава кај тебе. Со самото тоа што со такво потценување гледаш кон сопствениот народ кој во најголема мерка и на овие избори ќе се определи за политичката опција што ти ја критикуваш, манифестираш голема хипокризија. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Даме, ти си се радуваш предвреме, а?
И што те радува толку бе Даме....те радува власт која ги уништи меѓународните односи со своите арогантно примитивни настапи или игнорантски однос....те радува власт која го фрли цел буџет ем се задолжи за плати за администрација и купишта бетон, а која ги уништи и оние малку инвестиции кои дојдоа кај нас....која гради згради, сали и ќе закрпи понекое патче, трговски центри, а самиот спорт, образование, здравство е под нула, невработеност преку плафон и кој ќе шопингува во тие трговски центри...власт која наместо трговски центар, можеше да ја среди енергетската политика или некоја фабрика да изгради, Македонија да произведува наместо да троши пари кои и ги нема, кои се позајмени....Да те прашам нешто, на улица се вртиш по девојки/жени кои се убави и дотерани, или само нашминкани, а уствари неубави...? И на крајот те радува власт која успеа она што ни СДС не успеа: да фрли семе на омраза помеѓу нас, да не подели, сопствениот народ да го нарече предавнички, да повикува на пресметки, да се бави со криминалот така што ќе ги гони само оние кои и пречат....? Што тука те радува....? Ах, што си немаме саглам опозиција.... Ах, што ми е таков народот, што ми се пали на шминка.... |
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер прашања на место!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me interesira dali SDSM ja objavi svojata platforma i programata za segashnite izbori?
Shto sodrzhi taa ? Po shto se razlikuva od onaa na VMRO-DPMNE (ne me interesiraat banalnosti za pushachi i soobrakjajni prekrshoci). Po shto e mnogu slichna ili identichna so onaa na VMRO-DPMNE ? Shto se nejzinite glavni postulati nad koi kje ja gradi ekonomskata i politichkata idninata na Makedonija ? Dali se nafrleni samo idei i populistichki ponudi ili istite se podetalno prezentirani i elaborirani ? Kolkava e relanosta na nivnoto realiziranje ? Koja e nivnata sushtinska vrednost za makedonskiot narod vo sledniot chetirigodishen period ?? Изменето од Messenger - 20.Мај.2011 во 20:46 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо чудо ВМРО да го надмине и бројот 60 на освоени пратеници.
Најновиот бисер од СДСМ се „Законите за слобода“??!?! Ќе ги укинувале законите за пушењето, и законите што казнуваат за разни прекршоци (а и лоповот-предавник-бугарин случајно или не, во Тетово истото го кажуваше). Ако вчера ги загубија сите земјоделци (со субвенциите кои ќе доаѓале од Европските фондови), денеска од свое конто ги отпишаа и сите правдољубиви луѓе кои сакаат владеење на законот над анархијата. Заради таа анархија и паднавме на дното и како држава и како поединци, а овие од СДСМ сакаат да ја вратат назад. Абе, мореееее СДСМ - ја правите ли вие стратегијата за настап стихијно од ден на ден, па во наплив на „одлични идеи“ ни ги нудите овие ветувања. Во хаос ли сте? ДА, ми се чини дека рејтингот на ВМРО уште поише се зголемува и сигурно газат да освојат над 60 пратеници. |
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |