|
Сакате да вежбате? Ви треба мотивација? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јуни.2024 во 09:22 |
,,,i koga reshiv da vezhbam,,,morashe li budilnkot da me razbudi,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од утре, секој втор ден
|
|
Zelenikovo
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2018 Статус: Офлајн Поени: 809 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam joga, joga da pocnam ...
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вежбав, сакам да вежбам и не ми треба мотивација
ама овој пат претерав ,,, ме болат сите мускули
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,titkaj so desnoto prste i op,,ete ti motivacija,,, |
|
|
|
Katina2019
Група Регистриран: 21.Јануари.2019 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Место има, инструктор има..пак фали мотивацијата
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,e tokmu tuka ima mesto za vezhbanje,,,
|
|
|
|
Katina2019
Група Регистриран: 21.Јануари.2019 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да вежбам..ама не ја гледам никаде мотивацијата тука???
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да се мотивирате за вежбање есенва?Вежбањето е добро за целокупното здравје на телото и умот, не само за да изгледате добро. Паметно е да вежбате во текот на целата година, не само за да направите „тело за на плажа“, но и ако тоа ви е целта, со тоа се почнува уште сега за следното лето. Без разлика дали вежбате дома, во теретана или на отворено, времето делува на расположението и на условите за вежбање. Ако ви треба дополнителна мотивација и поттик за да се зафатите со вежбање есенва, овие совети ќе ви помогнат: Поставете си цел Како што рековме, вежбањето е добро за вашата општа состојба, но за да мотивирате да почнете треба да си поставите цел. Дали тоа ќе биде да „влезете“ во омилените фармерки, слабеење за важен настан, постигнување на дефинирани мускули, подобрување на физичката спремност... не е важно. Важно е да знаете која ви е целта и за колку време сакате да ја остварите. Запишете ги предностите на вежбањето Следен чекор е да направите листа зошто сакате да вежбате и да ја имате при рака секој пат кога нема да имате волја да отидете на тренинг. Затегнато тело, блескава кожа, подобро расположение, ослободување од стресот... ова се мотивациите што ќе ве натераат да станете и да се упатите кон теретана или кон патеката за трчање. Вежбајте во друштво Кога ќе се договорите со некого да вежбате заедно ем нема да имате „лице“ да го откажете тренингот, ем ќе си водите сметка за напредокот во вежбањето. Купете си нова облека за вежбање Не мора да потрошите цело богатство, но важно е да имате удобна облека за вежбање. Новите патики за трчање или маичка за во теретана ќе ви го кренат расположението, а ќе изгледаат одлично на фотката од теретана на Instagram. Направете мотивирачка плејлиста Музиката е одлична мотивација, па составете ја вашата плејлиста со песни што ве „креваат“ и ќе ви го направат вежбањето позабавно. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas eve se motivirav i si velam od utre da pocnam da vezbam......od utre de
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас незнам што да кажам на темава...не дека не ги сакам спортовите(секогаш радо прифакам понуди за тоа) ама навистина немам некоја потреба да го потрошам дел од времето на спремање за тоа...
Сакам да кажам дека во секое време можам да изиграм партија тенис, фудбал, пливање или долго пешачење... За тоа не ми треба подготовка некоја константна или пак некој тренинг. Едноставно немам проблем со кондицијата кога се работи за физичка работа или пак спорт...секако ако е во границите на нормалното. Инаку никогаш во животот не сум вежбал за тоа. |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |