|
Што мислите за Еминем |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Март.2020 во 13:54 |
Најдобар е |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го слушав негде 3то одделение. И еминем беше шо беше. Го поштовам до The Eminem Show, по тој албум човекот пропадна.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еминем навистина многу го почитувам, од лирики до ритам, од став до начинот на кој ги изведува песните. Јас сум голем Еминемов фан
|
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека го немам слушнато а и дека нема во блиска иднина...
единствен рап кој ми се допаѓа е оној на cypress hill... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еминем во рапот е исто како да гледаш Англичани да играат бразилски стил на фудбал. Сакам да кажам, Англичаните се квалитетни фудбалери и можат да истренираат бразилски финти во играта, ама тоа ќе делува многу вештачки на теренот. Инаку има добри текстови, ама самиот стил на рапување не ми се допаѓа кај него.
Изменето од LiDivio - 18.Јули.2010 во 07:52 |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не должам многу
одличен рапер |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојата несудена љубав
Recovery...во многу песни од ова чудо се пронајдов...предобри текстови... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еминем најмногу го ценам од рап индустријата
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми фалеше многу иии новите траки му се топ особено 3АМ, Beautiful, We made you итн
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eminem e dobar raper stvarno, ama mene licno ne mi se dopaga
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eminem шо по гаволите и овој мој човек се искомерцијализира, со ДР ДРЕ?
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во принцип слушам песни кои не се напразно напишани, односно кои делуваат реално...
Јасно, Еминем е таков човек што го доловува тоа... Малку е забеган ама тоа е тоа...Премногу црн за белците, премногу бел за црнците Инаку моментално омилена песна од него ми е Beautifyl...Ептен добра песна... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја ќе ти помогнам... нека ти биде оваа : one shot, two shot... |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |