IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Преку леб погача
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Преку леб погача

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака Обратен редослед
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Преку леб погача
    Испратена: 13.Август.2010 во 12:35
kolku glupava pogovorka...
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 20:51
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Живееш совршен живот. Во еден момент ти се отвора примамлива можност за нешто повеќе што не се отфрла така лесно. Од друга страна,пак, знаеш дека посегнувањето по неа може да ја разниша стабилноста на твојот совршен живот. ( на пример:имаш добро работно место, убава плата, а ти се нуди прилика за нешто поатрактивно, ама несигурно)
Ќе посегнеш ли рака да ја дофатиш погачата преку лебот.

размислување тешко прашање...
познавајќи се себе си, можеби и би ризикувала, но прво добро би се распрашала околу новата можност...
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 10:14
ГО ПРАШАЛЕ ЦИГО:
КАЖИ ЦИГО ШТО САКАШ - ЛЕБ ИЛИ МЛЕКО
А ЦИГО КАКО ОД ТОП
ДРОБЕНО
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 10:13
МУЈО, ОД КАДЕ ТИ Е ВЕЛОСИПЕДОТ? - ПРАШУВА ХАСО
МЕ КАЧИ ФАТА НА НЕГО И МЕ ОВЕДЕ ДОЛУ ВО ШУМИЧКАТА, - ВЕЛИ МУЈО, - ПА СЕ СОБЛЕЧЕ ФАТА И МИ ВЕЛИ „уЗМИ МУЈО ШТО ТИ СРЦУ ДРАГО!“ А ЈАС, БРАТЧЕ, ВЕЛОСИПЕДОТ.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 08:09
Mene duri i stari zeni mi rekle : - Da si baras od taa sto ti faka oko kako lebce sto baras
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 06:44
Jas postojano baram preku "leb, pogaca", ako ne baram nema ni da dobijam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 22:47
Денес имав леб и погача. Помислив на гладните во Африка и - ми се одјаде!
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 01:28
kOJ I DA E VAZNO LEBCE DA IMA.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 22:27
Trpe, Trajce, Mite
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 17:40
Originally posted by ванчо-2006 ванчо-2006 напиша:

Горе главата, никогаш не знаеш штоќе ти донесе утрешниот ден.

Благодарам на поддршката,но колата веќе тргна надолу-којзнае дали и кога ќе се врати пак на врвот!

Trpenie, spasenie se ke bide dobro.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:17
Утре кога нештата ќе си легнат секое на свое место ќе сфатиш дека нервозата и грижата биле беспредметни.
Кон врв
ванчо-2006 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:11

Благодарам на поддршката,но колата веќе тргна надолу-којзнае дали и кога ќе се врати пак на врвот!
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 08:58
Кон врв
ванчо-2006 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 17:57
Еве еден случај„шчо ми се имат на мене десено“:Си имав леб(работа)но сакав да дојдам до погача-ми се укажа прилика да одам на работа во Канада и го испуштив лебот од раце.
Но...работите тргнаа наопаку,така да сега немам ни леб,а камо ли погача.Затоа-како што некој пред мене коментираше:трипати мери,еднаш сечи!И ум во глава!ПОЗЗ
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.