![]() |
|
Преку леб погача |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Август.2010 во 12:35 |
|
kolku glupava pogovorka...
|
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() познавајќи се себе си, можеби и би ризикувала, но прво добро би се распрашала околу новата можност...
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ГО ПРАШАЛЕ ЦИГО:
КАЖИ ЦИГО ШТО САКАШ - ЛЕБ ИЛИ МЛЕКО А ЦИГО КАКО ОД ТОП ДРОБЕНО |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
МУЈО, ОД КАДЕ ТИ Е ВЕЛОСИПЕДОТ? - ПРАШУВА ХАСО
МЕ КАЧИ ФАТА НА НЕГО И МЕ ОВЕДЕ ДОЛУ ВО ШУМИЧКАТА, - ВЕЛИ МУЈО, - ПА СЕ СОБЛЕЧЕ ФАТА И МИ ВЕЛИ „уЗМИ МУЈО ШТО ТИ СРЦУ ДРАГО!“ А ЈАС, БРАТЧЕ, ВЕЛОСИПЕДОТ. |
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Mene duri i stari zeni mi rekle : - Da si baras od taa sto ti faka oko kako lebce sto baras
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Jas postojano baram preku "leb, pogaca", ako ne baram nema ni da dobijam
![]() |
||
![]() |
||
|
Денес имав леб и погача. Помислив на гладните во Африка и - ми се одјаде!
|
||
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
kOJ I DA E VAZNO LEBCE DA IMA.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Trpe, Trajce, Mite
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Trpenie, spasenie se ke bide dobro. |
||
![]() |
||
|
Утре кога нештата ќе си легнат секое на свое место ќе сфатиш дека нервозата и грижата биле беспредметни.
|
||
|
||
![]() |
||
ванчо-2006 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
Благодарам на поддршката,но колата веќе тргна надолу-којзнае дали и кога ќе се врати пак на врвот! ![]() |
||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||
![]() |
||
|
Горе главата, никогаш не знаеш штоќе ти донесе утрешниот ден.
|
||
|
||
![]() |
||
ванчо-2006 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
Еве еден случај„шчо ми се имат на мене десено“:Си имав леб(работа)но сакав да дојдам до погача-ми се укажа прилика да одам на работа во Канада и го испуштив лебот од раце.
Но...работите тргнаа наопаку,така да сега немам ни леб,а камо ли погача.Затоа-како што некој пред мене коментираше:трипати мери,еднаш сечи!И ум во глава!ПОЗЗ ![]() |
||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |