|
Што мислите за стиловите во музиката? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
D-up
Нов член Регистриран: 03.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Август.2010 во 20:23 |
Без стил нема музика - и обратно!!!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ко прашање за првооделенче.
Турбо-мурбо не трпам, слушам свашта. И класика и џез, блуз, па гранџ, метаљ, панк, рок... све све, само со иструменти да е правено за мене е музика. Не трпам техно глупости, два три стиха се повторуваат одново и одново. Рап ич нејќам. Retards Attempting Poetry у превод. Поштуем реге, пошо луѓето што ги знам што слушат овој тип музика се баш кул и не секогаш хај Али није битан стил, битно е да се дружиме. Ваљда. ај кисс4е за сите х) |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikako...vlijae edinstveno ako sum pijan a toa odamna se nema sluceno taka da i toa otpadja...mada togas alkoholot vlijae a ne muzikata...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stilot na zivot go opisuva muzickiot stil koj go slusas
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦЦЦ!!! Но комент... |
|
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТУРБО ФОЛК Е ЗАКОН! Другото е све западњачко фашизоистичко!
|
|
Македонија е вечна!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema niso protiv nieden stil..osven turbo folkot zaso za mene toa ne e muzika..ne gleam nacin na koj mozes da se izrazis preku turbo folkot..inaku mi se dopaga rock,pop-rock stilot,onaka energicen e..moze i dzez,latino,rege..ok se..opustacki..rapot moze da bide dobar(dokolku ima nekoj dobar raper se razbira)..RNB u posledno vreme drma na scenata..se mi ok osven turbo folkot
|
|
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не сум баш многу многу запознаен ама генерално вакви се ставовите во мојата глава за некој од стиловите
Рап - не сум објективен тука... Рок/метал/сл. - Единствено овие стилови ги почитувам така поеке(освен рап нали...) имам слушнато песни шо ми се свигаат и се стварно добри. Единствено не ги разбирам оние шо пискаат и се дерат ко мрднати...некој метал беше кој беше нема да погодувам зашо ке ми се смеете :) Транс/техно - никоаш не сум сакал песни без асален текст така да не проагаат овие...бас бас бас па некој чудни звуци и пак од почеток, не ми се свига ова Турбо Фолк - Е за ова имам едно најголемо НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , суши мозок ова бре луге како може да го слушате незнам, народна лајк музика на техно позадина...ептен сељачка ми е, а и повекето луге шо ги знам и го слушаат ова срање се однесуваат така..сељачко однесување со 3 збора речник и сл. ствари. Не се сите такви, има исклучоци невикам не ама повекето ... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не влијае музиката толку на мене
ја слушам поради забава и не се замарам многу бидејќи се работи за рок и метал ослободувам многу енергија во мрдање и на крај ми олеснува Изменето од zabegan - 11.Јануари.2008 во 18:13 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa zavisno od karakterot nivni, ima primeri koa nekoj slusha muzika se opiva i krshi, nekoj iskluchivo slusha koa uchi, nekoj koa mu e dosadno, nekoj koa saka da "se podigne", klasicharite so zatvoreni ochi i meditiraat i levitiraat, drugi luge koa sakaat da se smirat slushaat nekoi nemozat da zaspijat bez muzika, nekoi neozat da se razbudat, eden kup se so slushalivi non stop na ushi -i-pod kaj i da idat, i ima razno razni karakteri, ali za site e edna rabota zaednichka, muzikata im go menuva raspolozenieto, dosta e zavodliva kategorija i sostojba na umot...kako droga e i kako lek je...toa e... |
|
laki_thunder
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luge izgleda ne me svativte dovolno. mi bese toa sto mislite kolku vlijae muzikata vrz naseto odnesuvanje?
|
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално дека сите што слушаат свој тип на музика не се исти. Не може некој да каже што да слушам на пр. и тн. Ние сме тие што си одлучуваме што ке сакаме да слушаме!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го слушам тоа што од прво слушање ми се допаѓа. Лаик сум за правците во музиката...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
laki_thunder
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i treba da ima stilovi vo muzikata, zatoa sto ima razlichni luge po karakter...100 luge-100 karaktera...ali sve sto e dobro vredi da se slushne...poshto raznovidnosta vo se e bogatsvo generalno kazano...
da vo pravo si 100 luge 100 karaktera no sto mislite kako tie 100 luge koi imaat razlicni karakteri i prilicno slusaat razlicna muzika dali i kako bi vliaela muzikata vrz niv??? |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |