|
ДНЕВНО - политички случувања |
Внеси реплика | страница 123 36> |
Автор | ||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јули.2008 во 13:45 |
|
Bog da go prosti na Nikola Klusev.Toj bese zasluzen da bide proglasen za pocesen graganin na Makedonija
|
||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е чудно таква експлозија да предизвика мал земјотрес, па ние тука почувствувавме комбинација на звук од експлозијата и потрес од земјотресот.
|
||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поголем си кога си хуман према душманот- непријателот. Големината на човекот во доблеста.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо повеќе и ништо помалку, туку оружје и орудија, и толку муниција, колку е доволноза да слушне силен потрес и кај нас. |
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deka se slusnaa detonacii se slusnaa, deka prozorvite od kukata se tresea, se tresea, e sega od kade bilo toa i sto bilo jas ne znam. prvo si pomisliv deka vo rudnikot Banjani vrsat miniranja iako bese dosta pojako. Duri vecerta kazaa deka toa bile eksplozii od voen magacin, i ne znam zosto nekoj se smee deka se pocuvstvuvani eksploziite tuka , ne vidovte vie na televija kako bese tamu i od koja dalecina se snimase ? Pa ne stanuva zbor za bure barut, koj znae sto se imalo tamu. |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A, rabotata bi bilo ,, vo vodata dupka,, ili kje izmislis topla voda? Zatoa li kje te nema podolgo vreme? |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...АКО СЕ СМОТААТ РАБОТИТЕ,ЌЕ ИМ КАЖЕМЕ НА ОВИЕ ДЕКА ТИ, НЕ СИ ТОЈ...И ПОВТОРНО ЌЕ СИ ЖИВЕЕМЕ ДОЛГО И СРЕЌНО!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,.....aii,...teshko na mene sega,....mi se ispushti,..
....ako me nema podolgo vreme ,...ke znaete shto e rabotata,.... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE] aa,..da, ima na krivolak,....i toa od onie ,.....u podzemni silosi shto se,....gi ima eden kup,..ne kazuvaat ,ama ,...jas im gi vidov,...[/QUOTE] ...ШШШШШШТ,.. !!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работам на случајот. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали мислите дека во оружјето имало и “по некоја нуклеарна ракета“ и дали некој кај нас мери ниво на радијација (ако се мери воопшто-дали пак би ја соопштиле)? Земајќи предвид дека на Криволак исто така американците имаат складирано и нуклеарни ракети-и Албанија е вид депонија на таков арсенал.
Сепак, за таков пукот да го здрма Скопје...не е баш логично да било обично оружје. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова само ме наведува на помислата..случајно нели:
Ако биле американци тамо..да не ја користат сега (и) албанија како територија за складирање на нуклеарен и секаков друг вид на отпад од Америка и НАТО земјите..кои веднаш го „признаа„ Косово???.
Ваква невидена и нелогична за нас простосмртниците балкански поддршка ...на се што ќе побараа(т) но добиваа(т) албанците на Балканот...мора да си има и своја соодветна цена нели?.
пс
Да не е ова само дел од ПРО-Фактурата за испорачаната ..ама „стоката„ не е како што треба соодветно „ракувана„..та пукнала грешката?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И оние кои пукаа во тебе, во твоите во нас, ти се браќа?
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |