![]() |
|
Колку долго може да издржите без секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |
Ina94 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Јануари.2017 Статус: Офлајн Поени: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Февруари.2017 во 04:56 |
Можам колку што сакам
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Колку долго може да издржите без секс?
Ednas... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
imam apstinirano skoro 10 meseci..period vo koi samo vo dva navrata masturbirav.. (podobro sam da masturbiram,nego so bilo koj da imam sex)
![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Шо?
![]() Изменето од pHp - 22.Февруари.2012 во 14:31 |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() Аман бе пХп.... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Цел живот
![]() |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Не се рачуна.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Да си го дркаш рачиуна ли се на секс ?
Оти нема човек и женско која не се самозадоволува....понекогаш .
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ima odgovori mnogu ... samo spored mene nieden ne e logicen ...
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
А зошто некој би требало да издржува...
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
E sto e bitno .... bitno e ti da uzivas .........
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Дали под секс се подразбира...
кога се двајца... или може и сам... ![]() |
|
![]() |
|
Da izdrzuvam ?!?!??
Ne mi pagja na pamet .......... ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
nedela dena dodeka imam dobieno
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |