|
Online Книги? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Февруари.2014 во 14:44 |
|
Одлично книгиче,фала Орка
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се надевам ќе најдеш нешто интересно,лично
не ми е позната темава за да знам што би ти помогнало. Еве уште една книга од околу тристотини страни,доколку ти е од помош. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пишува на линковите кои се во пдф,ама се извадоци не се цели публикации,али ќе се најде нешто
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да да ќе можеш сите четири што јас ги отворив се симнуваа.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Делува интересно,ќе видам дали може да се данлодира гага
Фала
|
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Линков ти е на биотехнологија,види што све друго има не знам.
Но од 5 на 4 линка ми отвори книги во PDF.А се на англиски јазик. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А дали знае некој линк од сајт некој само за стручни книги,пример од област Биотехнологија,Храна и слично??
Или пак линкови од торент за истите,повеќе аир сум видел од торентите одколку он лајн и слично,просто не сум им верувал на очите кога ќе најдам некоја книга на торент.
Од нашиве издавачки куќи постои ли некоја што преведува странска стучна литература? Може и да се на англиски,не е тоа проблем. |
||
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак ќе кажам,Бане превоз беше фантазија,штета што не бев поангажиран...штета
|
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас како што видов,поголем дел од линковите не се веќе активни.
Тие што се активни,едноставно се симнуваат. |
||
lady moon
Група Регистриран: 29.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam imam spusteno od tuka nekolku knigi,ama imav i nekolku neuspesni obidi znaci ne mozat site
|
||
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥♥People that don't know me think I'm quiet. People who do know me, well, they wish I was:)))
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кликнав на три линка за данлоуд и кикири ништо |
||
||
lady moon
Група Регистриран: 29.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
http://www.korisnaknjiga.com/elektronske-knjige
|
||
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥♥People that don't know me think I'm quiet. People who do know me, well, they wish I was:)))
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ех,Банепревоз беше закон сајт,скоро сите книги беа скенирани и во пдф формат,спуштив едно стотина,малку за жал. |
||
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |