|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница 123 103> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Мај.2019 во 23:26 |
Една тажна вест .... Летово ќе бидеме лоши домаќини на ЛГБТ популацијатаMay 22, 2019 Нашата држава оваа година прогласена за една од најлошите дестинации за летовање на ЛГБТ популација -според организацијата “Europe Rainbow“. Северна Македонија е дел од големата“десетка“ од 48 држави кои летово нема да бидат добри домаќини на оваа група на луѓе. Покрај Македонија како лоши домаќини се преставени и: Азербејџан, Турција, Русија, Монако, Сан Марино, Белорусија, Лихтенштајн и Молдавија. Летово ветена земја за ЛГБТ популацијата ќе биде Малта. Во групата на добри дестинација за летовање на ЛГБТ популацијата ова лето се и: Белгија, Луксембург, Финска, Данска, Норвешка, Португалија, Франција, Велика Британија и Шведска |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот став за ,,,,,,
Нека си прават што сакаат ама по дома не на улица, разголени, со тие кожни танги, каиши ланци, тракатанци, и што ти не друго.... И пази молим те ... парада на гордоста ( ова не ми е баш јасно) Поубаво звучи ...парада на радоста ...оти ќе се порадуваат малку нели
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку еве десет години минале како сум на форумов.
На прсти да се избројат моите коментари у љубов и секс. Шо знам бре мене тоа ми е интима.Дури и со најблиските не би го споделувал тоа туку така.Ако и нешто шкртнам на мајтап може да биде.Додуша поодамна и си ја научив лекцијата со интернетов. Од таму таа нагласена потреба од изјаснување за сексуалната определба ми е чаршиска работа. Не би навлегувал сега во психоанализи оти ова го кажувам во човековата природа изедначена во слободата за сексуална определба. Уште повеќе самата парада ми е циркузијада. Ниту страв ме фаќа,ниту би навредувал некого за неговата лична определба.Али чоече од кај е тој порив и накаде одат работиве страв да те фати нормален да бидеш. Пак ќе повторам не во контекс на сексуалната определба. Еве ќе набројам агресивни групи кои последниве години измислуваат противници и водат војна против сите. Од веганите,поборници за заштита на природата,животните. Ај доста сеа не ми се философира напнат ми беше денов. А скорот на нивната борба,позагадена природа се повеќе бездомни животни и хомосексуалци кои не си гледаат таму партнерите но нешто докажуваат. Маалски ќе пишам,нема леб у ова.Гола вода. Иако какви сме,јаААК сеир ќе падне. |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, ама па шо ако, неработен ден
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
29 Јуни
Да не го прогласат овие државен празник
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Годинава ќе се случи првата парада на гордоста во Македонија
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Далај Лама за хомосексуалноста и бракот |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам став...
да... тој што е слеп... и не може во жена да види... убавина... тој е педер... јас, батка, во повеќето жени... наоѓам убавина... а за преостанатите... сум педер... П.С. No2. да не мешаме хомосексуалец со педер... П.С. No2. преостанатите ми ја јадат душава, бе... Изменето од којсумјас - 20.Февруари.2014 во 17:09 |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Општо е познато дека во Македонија има само еден деклариран хомосексуалец.
А тоа е - Кочо. Не може само него да го викаат по емисии. |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почитувам секое мислење, но кога јавно се говори за нешта во општетсвото ред е да се спротивстават сите информирани мислења на една маса. Е сега замислете, Неделковски прави дискусија со петорица истомисленици во програма за хомосексуалност. Дали сте се обиделе да полимизирате со истомисленик ? Изменето од Messenger - 10.Декември.2013 во 17:30 |
|
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите деца се раѓаат невини и чисти како ангели, полни со љубов и емпатија...
Потоа средината (родителите, комуната, општетсвото, училиштето, религијата, традициите...) почнува да си го прави своето, но додека се мали с'е уште успеват, колку толку, да ја зачуваат невиноста, искреноста и љубовта во себе... За набрзо потоа од нив успеваме да создаеме непрепознатливи битија кои чеcто пати изгледаат вака... Изменето од Messenger - 07.Ноември.2013 во 12:45 |
|
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Настрана од тоа која тема обработува видеово, оноа што гледам во него е: КОЛКУ ШТО ЛУЃЕТО СЕ ПОМАЛУ ИНДОКТРИНИРАНИ, ТОЛКУ ПОВЕЌЕ СЕ ОРГИНИНАЛНИ, ЧИСТИ, ИСКРЕНИ И ХУМАНИ. - КОЛКУ ПОМАЛУ ЗБИРШТИНА ВО УМОТ, ТОЛУ ПОВЕЌЕ ЉУБОВ ВО СРЦЕТО - Тоа е оноа што ни фали на сите нам - повеќе срце, љубов и милосрдие. |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница 123 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |